Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 etes vagyok, mozog a...

34 etes vagyok, mozog a babám, de ritkán és sokkal kevesebbet mint a "nagykönyv" írja, ez bajt jelent?

Figyelt kérdés

Úgy értem,én úgy érzem jól van, mert erőteljes a mozgása, de leritkult pár napja.

Érzem,hogy felébrd, aztán megfordul, és mintha aludna tovább.

2011. dec. 9. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szinte az egész terhességem alatt alig mozgott a lányom. Volt, hogy egy nap csak épp hogy rugott egyet, amolyan 'bemutatkozás' képen, hogy él még.. itt van!

Bezzeg az utolsó 1 hétben, meg se állt. Főleg az utolsó 2 napban, azt hittem, hogy szétfeszíti a hasam, nagyon fájt. :(((

Általában amúgy azért szoktak kevesebbet mozogni, mert már nem igazán férnek el. Inkább helyezkednek és ilyenkor már beszoktak fordulni a cél felé.

Könnyű szülést, boldog és egészséges babázást!

2011. dec. 9. 08:47
 2/3 KLászló válasza:
Nyugodj meg, semmi baj nincs. Az én fiam állandóan focizott anya hasában, de az utolsó hetekben szinte alig mozgott. Többet figyeltem a fiamre, mint anya. Azután 10-es Apgarral megérkezett. De ha ez téged nem nyugtat meg, kérdezd meg a dokit, ő is ezt fogja mondani.:)
2011. dec. 9. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Saját példámból kiindulva nekem is volt pár nap amikor a fiam kevesebbet mozgott.Figyeltem,számoltam és a dokihoz is elmentem,nehogy baj legyen.Egészséges volt csak ahogy fogyott a helye úgy egyre kevesebbet mozgott.

Ettől függetlenül és nem ijesztgetés képen mesélem:az ismerőseimnek 30.hétre a héten született meg a babájuk.Furcsán mozgott,de az anyuka csak 3.nap ment be a kórházba és 4óra múlva meg is lett a gyerek.

Én az aggódó kismama voltam,így én azt tanácsolom inkább beszélj az orvosoddal erről!

2011. dec. 9. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!