34 etes vagyok, mozog a babám, de ritkán és sokkal kevesebbet mint a "nagykönyv" írja, ez bajt jelent?
Úgy értem,én úgy érzem jól van, mert erőteljes a mozgása, de leritkult pár napja.
Érzem,hogy felébrd, aztán megfordul, és mintha aludna tovább.
Nekem szinte az egész terhességem alatt alig mozgott a lányom. Volt, hogy egy nap csak épp hogy rugott egyet, amolyan 'bemutatkozás' képen, hogy él még.. itt van!
Bezzeg az utolsó 1 hétben, meg se állt. Főleg az utolsó 2 napban, azt hittem, hogy szétfeszíti a hasam, nagyon fájt. :(((
Általában amúgy azért szoktak kevesebbet mozogni, mert már nem igazán férnek el. Inkább helyezkednek és ilyenkor már beszoktak fordulni a cél felé.
Könnyű szülést, boldog és egészséges babázást!
Saját példámból kiindulva nekem is volt pár nap amikor a fiam kevesebbet mozgott.Figyeltem,számoltam és a dokihoz is elmentem,nehogy baj legyen.Egészséges volt csak ahogy fogyott a helye úgy egyre kevesebbet mozgott.
Ettől függetlenül és nem ijesztgetés képen mesélem:az ismerőseimnek 30.hétre a héten született meg a babájuk.Furcsán mozgott,de az anyuka csak 3.nap ment be a kórházba és 4óra múlva meg is lett a gyerek.
Én az aggódó kismama voltam,így én azt tanácsolom inkább beszélj az orvosoddal erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!