35 hetes vagyok. Mi lehet az amior a baba odabent beremeg? Olyasmi érzés, mint ha pár másodperces rohama lenne. Nem rúg, vagy tolja magát, hanem remeg. Legalább is kintről így érzem.
Szia!Na latod ez jo kerdes!Engem is erdekelne,hogy vajon olyankor mit csinal.Remelem megmondja valaki.:)
35 heteske
Én meg azt hittem, hogy csak az enyém csinálja ezt... Sokat gondolkodtam már ezen én is...
35 hetes kismama
Ha csuklik az is olyan, mintha beremegne,de a mocorgásával is tud remegést kelteni.És tény, hogy már a pocakban tudnak grimaszolni fintorogni stb...Lehet, hogy valami olyasmit ettél ami nem ízlett neki.
39 heteske.
De jó, hog yezt írjátok. Így legalább tudjuk, hogy többen vagyunk, és akkor remélhetőleg ez normális dolog.
:-)
Az biztos, hogy nem csuklás, az tlojesen más érzés. Viszont az lehet, hogy olyat ettem, ami nam ízlett neki. Olyasmi érzés, mint amikor valami rossztól kiráz a hideg.
Szegényke :-)
Nekem is szokott remegni :-) ,bar engem a reggeli nyujtozkodasi remegesre emlekeztet... akarmi is legyen nagyon vicces erzes :-)
37 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!