Ma egész nap úgy vagyok itthon, hogy ma már megszülök. Ezzel a "rossz" érzéssel keltem, előjelek "vannak". Más volt így és bejött neki?
Még egy hónapunk van összezárva a Picivel, három hete már rám hozta a frászt, meg a szülészetre.
Akkor erős fájásokkal áldott meg a sors, belobbantak a melleim, elég sok és tömény előtejcsi két napig, nyiltam ami kell. Vaklárma, egyben maradtunk.
Ma csak húz a derekam, fáj mindenem odalent(csontok, izmok) egy egy apró, tényleg fel sem tűnő keményedés, nyilalás, a melleim megint dolgoznak, picur sokkal csendesebb, és az a hülye érzés, hogy ma ki fog jönni.
"Gond még nincs", de akkor is aggódok, nehogy ez a hülye női megérzés bejöjjön:( És ezzel per pillanat nem tudok sem dokihoz, sem védőnőhöz menni, mert csak egy rossz érzés. Volt valaki aki csak ennyit érzett, és be is jött neki?
Szia!
Én is igy voltam,a 32.héttől meg akartam szülni,még székelési ingerem is volt 1 álló napig,azt kihúztuk a 40.hétig!Hát kinek mi jön be!
Azért majd könnyű szülést kivánok!
hát én.pl.mikor a fiamat szültem.reggel 8 kor hívtam apát,hogy ma tuti baba lesz.este 20 kor mefszületett.én megéreztem.:)
de neked még kitartást.
szia!
hány hetes is vagy?
én tapasztalatot nem tudok neked írni meg semmi biztatót, mert én is 35+2-nél járok és első baba lesz! :)
De majd írj hogy mi volt kíváncsi leszek! Amúgy tegnap óta nagyon megy a hasam (és mindig is alig tudtam wc-zni)!
Éjjel óta meg nagyon furcsa fájdalmaim vannak a hasamban, igaz most nem mensis görcs, hanem a köldököm körül az egész hasamban érzek ilyen szúrós érzést ami baromira tud fájni! :( nem tudom időjárásnak köszönhető vagy minek, de valamiért nekem is van egy olyan érzésem hogy hamarosan nekem is eljön az idő... és még össze sincs pakolva a cuccom!
Sok sikert és könnyű és gyors szülést kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!