Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon alacsony vérnyomásra...

Nagyon alacsony vérnyomásra tanácsok?

Figyelt kérdés
Ma 80/50-et mértek. Buszon rosszul vagyok nagyon és sokszor szédülök... Tudtok valamit tanácsolni, ami segíthet?
2011. dec. 5. 21:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hiába nem tetszik valakinek pedig a rendszeres sport sokat segít. nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom és sokat javult az állapotom mióta sportolok...
2011. dec. 6. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:

A kávéval/kólával nem tudom mi bajod, de mindegy is.

Ha valaki mindig sportolt, az rendben van, de nem kismamaként kell elkezdeni! Egy kevéske kismamatornától meg nem fog megemelkedni a vérnyomása...

2011. dec. 6. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:
A kólát próbáld ki vízkőoldó helyett, és meglátod mi a baj vele. A kalciumot hasonlóképp vonja ki a szervezetedből.
2011. dec. 8. 22:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kólát évek óta nem iszom, nem fogom most elkezdeni, de néha egy-egy kávét meg fogok inni, bár azt is ritkán szoktam. Próbálok több vizet inni, tornázni, sportolni nem most fogok el kezdeni, igaz van egy 20 hónaposom, aki mellett nem lehet sokat pihenni... Fitten tart. :)
2011. dec. 9. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!