Szeretnék otthonra szívhang figyelőt venni. Hol tudnám beszerezni?
Figyelt kérdés
Üzletcím kellene nekem,mert amit a google kidob (valamilyen kft),ott elfogyott.2008. márc. 25. 14:18
2/5 anonim válasza:
ja!!!
Impakt Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.
Iroda és bemutatóterem: 6723 Szeged, Földvári u. 3.
Nemzetközi AngelSounds
forgalmazói oldalak:
Olaszország: www.angelsounds.it
Franciaország: www.angelsdoppler.com
Hollandia: www.babydoppler.nl
Tel/Fax: 62/641-847 Mobil: 70/325-5153
E-mail: info@impakt.hu Web: www.impakt.hu
3/5 A kérdező kommentje:
az impakt-ot hívtam,ott fogyott el. köszönöm a segítséget. egyébként szerintetek érdemes megvenni???
2008. márc. 25. 14:33
4/5 anonim válasza:
bármikor lemehetek a védőnőhöz és meghallgatjuk,vele is van amikor sokára találjuk meg a szívhangot, otthon egyedül csak idegesíteném magam vele :) én nem veszek
boldog babavárást
5/5 anonim válasza:
Én sem veszek, mert engem is csak idegesítene, ha nem hallanám. Ha minden nap érzem a mozgását, akkor szerintem nincs baj. Legalábbis én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!