Ez vajon aranyér?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete egy kis kidudorodást érzek a végbélnyílásomnál zuhanyzás közben, ha mosakszom.

Nincs bajom a wc-sel, sem szorulásom, sem hasmenés nincs, napi egyszer mindig nagywc-zek, van hogy többször is, pedig szedek vastablettát is.

Fájni nem fáj, vérezni nem vérzik, nem viszket, csak ha mosakszom, akkor érzem, hogy ott van, és idegesít, amúgy egész nap észre sem veszem! Mindig wc-zés után mosakszom egyébként is a higiénia miatt, nem csak most.

Sok folyadékbevitel is megvan, gyümölcsöt is eszek minden nap, fűszeres ételek, alkohol, kávé, tea ilyesmit mióta terhes vagyok kerülöm.

Mit tudnék vele tenni?

29 hetes kismami

2011. dec. 4. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Itt sok hasznosat olvashatsz az aranyérről!

2011. dec. 4. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Simán lehet az. Nekem magától el szokott múlni. Esetleg keress rá valami kenőcsöt.
2011. dec. 4. 20:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Majd a terhesség előrehaladtával rosszabbodni fog, viszketni kezd, egy-egy keményebb kakilásnál bevérezhet. Nekem a Sperti kúpot+krémet ajánlották, az utolsó hetekben naponta 3-4 alkalommal is használtam, talán a tüneteket valamennyire enyhítette. Szülés után pár napig még rosszabb lett, aztán úgy eltűnt mintha sosem lett volna.

Most a második terhességnél sokkal hamarabb, a 15. hét körül már érzem hogy ott van a dudor. :(

2011. dec. 5. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!