Milyen az ha keményedik a pocak? Az egész has kemény lesz v. csak bizonyos részen?
Nekem eleinte alul volt kemény, aztán már az egész. Mintha betonból lenne. Ilyenkor gyakoroltam a szülés alatt használatos légzást, és segített ellazítani, illetve le is feküdtem ilyenkor.
Akkor gond, ha belül is változásokat indít meg, de ezt a doki úgyis megvizsgálja. Ne emelj, erőlködj, lépcsőzz stb.
Szia...termeszetes, hogy csak lent erzed a kemenyseget mert a mehed meg kicsike..ugy ertem meg nem er a koldokod fole.....
Vegyel be magneziumot es majd a dokid megmondja mik a teendok:-)
Ne izgulj...szerintem normalis jelenseg....igaz nem mindenkinel jelentkezik de az meg nem jelent feltetlenul rosszat.
Boldog babavarast:-)25 hetes ksimama
En is 15 hetes kismami vagyok, es engem is pont ez a kerdes foglalkoztat, ugyhogy ha nem gond, nem nyitok meg egy ugyanilyen kerdest, hanem megkerdetem itt:
A kemenyedo pocak honnan veheto eszre? (Lehet, hogy nekem akkor meg nem volt) :) Marmint ugy ertem, azon kivul, h megtapintom, jar valamilyen erzessel?
Mert en hiaba nezegetem, hogy nehogy kemenyedjen, es idoben be tudjak venni magneziumot, a pocimon levo uszogumi miatt nem igazan erzem a mehet.
Az előző (3.) válaszolónak szeretném írni, hogy én egy kicsit ahhoz tudnám hasonlítani az érzést, mint amikor nagyon tele eszem magam, annyi különbséggel, hogy az alhasamtól egész a köldök feletti részig feszül. Én a 20. hét környékén kezdtem érezni, azóta szedem a magneB6-ot.
24 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!