Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S! mehszaj zaro mutet...

S. O. S! mehszaj zaro mutet terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
14hetes kismama vagyok es par nap mulva ossze fogjak varrni a mehszajamat.Korabban csaszarral szultem majd utanna volt egy 6honapos vetelesem ami miatt most indokoltnak tarjak a mehszaj osszevarrast.
2011. dec. 3. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
az egyik tanárnőmnél is ez volt, ő veszélyeztetett terhes lett és szinte végig feküdte a terhességet. Gyönyörű kisbabája született, voltunk nála látogatóban :)
2011. dec. 3. 13:44
 2/9 A kérdező kommentje:
koszonom:)jol esik ilyen pozitiv valaszt olvasni.Tovabbra is varom a kommenteket!
2011. dec. 3. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámnak is összezárták a méhszájat amikor az öcsémmel volt terhes.

A 40.hét elején elment kiszedetni a varratot és még aznap megindult a szülés,másnap meglett az öcsém.

Ez 26 éve volt,és bátran állíthatom hogy mindenki egészséges:)

2011. dec. 3. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
2 ismerősnél is megvolt ez a beavatkozás, minkettőnél gyöngyörű, egészséges babák születtek. Ne aggódj, bizz a dokidban :)
2011. dec. 3. 14:19
 5/9 A kérdező kommentje:
koszi a biztatast,ramfer nagyon:)valakinek esetleg sajat tapasztalata van e?erdekelne maga a mutet utanni allapot es az ok is hogy miert volt szukseg a mutetre.
2011. dec. 3. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3.as vagyok.

Én úgy tudom anyumnak úgymond műtét sem volt csak a nőgyógyász összevarrta,semmi extra nem volt szerinte,

Azért kellett összevarrni mert már az első trimeszterben nyitva volt a méhszája.

2011. dec. 3. 15:10
 7/9 A kérdező kommentje:
ertem,koszi.hat a mutet szo kicsit eros lehet tu;ajdonkeppen a huvelyen keresztul oltik ossze a dokim szerint es kb 10-15 percig tart.nekem meg nincs nyitva csak az elozo vetelesem miatt megelozo cellal vegeznek.
2011. dec. 3. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Amikor 32 hetes kismama voltam, be kellett feküdnöm más ok miatt, és az egyik szobatársamnak szintén méhszájzáró műtéte volt. Akkor volt kb. 9-10 hetes. Sokat beszélgettünk és elmesélte, miért szükséges. Az első terhességével semmi gond nem volt, viszont ez annyira legyengítette a méhét, hogy a következő terhességénél, mikor már kezdett súlya lenni a picinek,egyszerűen kinyílt a méhszáj és ahogy ő mesélte, otthon szinte kicsúszott belőle... Ekkor volt 22 hetes. A következő terhességénél terveztek méhszájzáró műtétet, de még mielőtt megcsinálták volna, újra kinyílt a méhszáj és már nem lehetett mit csinálni. Ez 20 hetesen volt. Most ezért csinálták meg neki ilyen korán. Aznap reggel kapott valamilyen infúziót és igen, miután elvitték, kb. egy negyedóra múlva már vissza is hozták. Utána is a körülményekhez képest jól nézett ki. Mintha mi sem történt volna. Sokat kellett feküdnie. Aludt sokat. Amit nagyon csodáltam benne, hogy ilyen borzalmak után egy mosolygós csajszi volt, nem hagyta el magát. Közösségi oldalon követtük egymás életét, és tudom, hogy időre, egészségesen született meg a kislánya!

Biztos nagyon ideges lehetsz, de jobb lesz így. Ez egy "apró" beavatkozás, csinálják csak meg.

Kitartást!!!!!!!!!!!!!

2011. dec. 3. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:

A fajdalomtol nem igazan kell ferni, mert konkretan a mehszajban nem igazan vannak idegvegzodesek. Tehat abbol, hogy varrjak nem sokat fogsz erezni.

Nekem ugyan nem terhesseg alatt varrtak, hanem szules utan, mert szetrepedt, de nem kaptam semmilyen erzestelenitot es konkretan nem ereztem, hogy varrnak.

2011. dec. 4. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!