Lehet baja a picinek, ha nem vagyok nyugodt?
Szia!
Húú nagyon sajnállak,hogy ilyen helyzetben vagy.
Anyóssal nem jössz ki?Vigyázz,nehogy pánikbeteg legyél,mert ezek amiket leírtál annak is lehetnek a tünetei.Én is hasonló cipőben jártam,iszonyatosan kikészítettek a párom szülei.Nekem ráment a gyomromra is.Már több mint 1 éve megszakítottuk velük a kapcsolatot,de nem nagyon jövök rendbe.Szörnyű fizikai tüneteim voltak,igaz már nem olyan erősek,de nem múltak el.Ha ideges vagyok,rendkívüli fizikai rosszulléttel jár nálam.Attól félek,hogy nem megy psichologus nélkül a dolog.Én is már terhesen nagyon ideges voltam,de utána még rosszabb lett a helyzet miután megszültem.
Én nem szedtem semmilyen nyugtatót még,de ezt a Hova nevű szert olvastam itt többször is,hogy ajánlották.
Kíváncsi lennék,hogy hol lehet beszerezni,gyógyszertárba,vagy gyógynövényboltokba.
Vigyázz nagyon magatokra,és tudom,hogy könnyű azt mondani,hogy nyugi,ez nem így működik.Én sem tudtam megnyugodni még mindig.
Azért sok szerencsét,és minél előbb szabaduljatok a szülőktől.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!