Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák mit szóltok ahhoz...

Anyukák mit szóltok ahhoz hogy a kombinált teszt 25 ezer ft lett?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg és a magándoki mellett ez már igazán sok a pénztárcának
2011. dec. 2. 18:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol ingyenes, ahol a sejtbank kötött szerződést, ott ingyenes. Jó pár helyen az országban.
2011. dec. 2. 21:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk, Székesfehérváron ingyenes. Már 2 babával is tapasztaltam, az egyikkel 2 hónapja.
2011. dec. 2. 22:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.

Ingyenesen voltam kombi teszten a MÁV (ÁEK) kórházban, mert azt támogatja a sejtbank, nekem meg szerencsém van mert ott dolgozik a okim és szülni is ott fogok.

Összesen pár intézményt támogat a sejtbank, ott ingyenes, mindenhol másol fizetős.

Hogy korábban mennyit kellett fizetni és most emelkedett-e vagy sem azt nem tudom, de ez 100%, hoyg a mávban ingyen van, nemrég csinálták nekem.

2011. dec. 3. 11:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

előző terhességemnél is fizetős volt és most is

31e ft:(

2011. dec. 3. 12:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mikor volt az a nemrég a MÁV-ban amikor ingyenes volt? Mert én dec 22-én megyek és a dokim azt mondta, hogy már 9000 ft és igen a Sejtbank támogatja, de már nem ingyenes.
2011. dec. 3. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismét a MÁV-os vagyok aki azt írta ingyenes.

Most vagyok 33 hetes terhes.

Direkt elővettem a papíromat, az van rajta, hogy:

"Lelet kiadásának időpontja: 2011. július 20."

A vérvétel juli 14-én volt.

Egy fillérembe nem került.

2011. dec. 3. 18:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szeptember 1. óta mindenhol fizetős!
2011. dec. 3. 18:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

Kicsit tudatlan vagyok de a kombinált teszt pontosan mit jelent, mit vizsgálnak? még nem hallottam róla...

9 hetes kismama vagyok, doki mondani fogja vagy nekem kell kérnem?

Légy szi valaki írja meg nekem.

Köszi

2011. dec. 3. 21:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

utolsónak nagy vonalakban: 1 vérvétel és uh, ahol down-kórt szűrnek és a magzati kromoszómarendellenességeket diagnosztizálják, az uh-on alaposan megvizsgálják a babát.

A vérvétel optimális időpontja: 9hét-10.hét+6napig pont időben vagy, érdeklődd meg az orvosodtól, vagy a védőnőtől, ha meg tudod csináltatni, mert azt láttad, hogy mik az árak. Ha csináltatsz, de még nem voltál védőnőnél, akkor nyugodtan fel is keresheted, mert a kiskönyveddel kell megjelenni + így 1vérvétellel meg lesz a kötelező is, mert tudod vinni azt a papírt is.

2011. dec. 4. 00:58
 20/20 anonim ***** válasza:
A program jelenleg már fut, az ingyenes Down-kór-szűrés az alábbi intézményekben, központokban érhető el: Székesfehérvár - Család- és Nővédelmi Központ, Cegléd - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Szentes - Városi Kórház, Mohács - Városi Kórház, Marcali - Városi Kórház, Nyíregyháza - Jósa András Megyei Oktató Kórház, Fonyód - Egészségügyi Kht., Mosonmagyaróvár - Városkapu Egészség Centrum. Budapesten a Margit Kórház, a Szent István Kórház, a Szent Imre Kórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, az Állami Egészségügyi Központ és a Szent Rókus Kórház kötött együttműködési megállapodást Magzati Diagnosztikai Központtal. További egészségügyi intézményekkel is folyamatban van az együttműködés kialakítása.
2011. dec. 28. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!