Anyukák mit szóltok ahhoz hogy a kombinált teszt 25 ezer ft lett?
Első válaszoló vagyok.
Ingyenesen voltam kombi teszten a MÁV (ÁEK) kórházban, mert azt támogatja a sejtbank, nekem meg szerencsém van mert ott dolgozik a okim és szülni is ott fogok.
Összesen pár intézményt támogat a sejtbank, ott ingyenes, mindenhol másol fizetős.
Hogy korábban mennyit kellett fizetni és most emelkedett-e vagy sem azt nem tudom, de ez 100%, hoyg a mávban ingyen van, nemrég csinálták nekem.
előző terhességemnél is fizetős volt és most is
31e ft:(
Ismét a MÁV-os vagyok aki azt írta ingyenes.
Most vagyok 33 hetes terhes.
Direkt elővettem a papíromat, az van rajta, hogy:
"Lelet kiadásának időpontja: 2011. július 20."
A vérvétel juli 14-én volt.
Egy fillérembe nem került.
Sziasztok,
Kicsit tudatlan vagyok de a kombinált teszt pontosan mit jelent, mit vizsgálnak? még nem hallottam róla...
9 hetes kismama vagyok, doki mondani fogja vagy nekem kell kérnem?
Légy szi valaki írja meg nekem.
Köszi
utolsónak nagy vonalakban: 1 vérvétel és uh, ahol down-kórt szűrnek és a magzati kromoszómarendellenességeket diagnosztizálják, az uh-on alaposan megvizsgálják a babát.
A vérvétel optimális időpontja: 9hét-10.hét+6napig pont időben vagy, érdeklődd meg az orvosodtól, vagy a védőnőtől, ha meg tudod csináltatni, mert azt láttad, hogy mik az árak. Ha csináltatsz, de még nem voltál védőnőnél, akkor nyugodtan fel is keresheted, mert a kiskönyveddel kell megjelenni + így 1vérvétellel meg lesz a kötelező is, mert tudod vinni azt a papírt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!