35+1 hetes terhes vagyok, ma voltam ultrahangon,2580g-ra saccolták a súlyát. Mennyi lesz a végére? A fiam 36 hétre született 2560g volt.
Hát az nyilván attól függ,hoyg mikor lesz a vége. :-)
De ha úgy érted végig kihúzzátok akkor szerintem 3000g körül -nem hiszem hogy nagy baba lesz.
Ha pedig előbb érkezik akkor tán kicsivel kevesebb lesz.
Feltéve, ha erre a mosani súlybecslésre lehet adni...
Szerintem "normális" mérete lesz, 3 kg körül.
Lányomat 36 hetesen 3000 grammra becsülték, és ő a 41. héten született 3330 grammal!
Nálam szerintem pontatlan volt a becslés. Egyrészt nálad sem biztos, hogy pontos, másrészt nem lehet tudni meddig marad bent.
Én tegnap voltam, 32+5 hetesen, a kislányom 2400 g, mondjuk mindene szép nagy, a dokim szerint a kiírt előtt 2 héttel számíthatunk rá erősen...:)
már görcsölget néha a hasam, de a méhszáj szerencsére zárt, december végéig szeretném ha maradna.
A fiam se volt picurka a 38. héten született 3600g-mal.
Szia
Szerintem ha végig bent marad akkor 3 kg simán lesz.
Mondjuk nálam végig alábecsülték a kisfiam.
36hét+3 naposan:2733 gramm
40hét+1 nap:3218 gramm
Másnap megszületett 4100 grammal és 58 cm-rel,37-es fejkörfogattal,36-os mellkaskörfogattal.
No, majdnem pont 3 kiló, eltaláltuk. :)
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!