Érezni tapintással hogy nem 7 hanem 8 hetes a terhesség?
Figyelt kérdés
Orvos kézi vizsgálattal azt mondja hogy 1 héttel nagyobb a baba(nem 7 hanem 8 hetes)...és hogy majd a 12. heti uh-t majd előrébb hozza....de uh-ot nem csinált...szerintetek tényleg ennyire érződik a méh nagyságán 1 hét ilyen korai terhességnél??...2011. dec. 2. 15:01
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Legalábbis én még soha nem hallottam ilyet.
2/4 anonim válasza:
UH nélkül ilyet kijelenteni szerintem erős. Idős dokiról van szó, mert akkor még azt mondom, hogy tapasztalat.
3/4 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm aki egy idős terhes velem(mindkettőnknek többedik terhesség) és Ő etet folyton marhaságokkal......én sem hiszem hogy a doki ilyet mondott volna Neki.....főleg uh nélkül előbbre tenné a 12.heti uh-t...
Azt sem értem minek ment hozzá megint mikor 1 hete már járt nála és semmi panasza nem volt.....
Bocsi h úgy tűnik nincs jobb dolgom de az előző terhességénél is állandóan ilyenek mentek.....
2011. dec. 2. 15:28
4/4 anonim válasza:
Én szerintem ez azért hülyeség, mert a dokik, az uh, tudják megmérni és a mért adatokból adatokból állapítják meg mennyi idős, kézrátétellel ezt nem tudja megmondani és nem is hiszem, hogy mostanság vizsgálnak még így. Ne hallgass ilyen barátnőkre, nekem is van ilyen és ahogy megtudta, hogy terhes vagyok az összes rémhírt előszedte és elmesélte nekem, azóta egy kicsit kerülöm a társaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!