A sok-sok idegeskedés miatt (várandósság alatt) lehet-e valamilyen fejlődési rendellenesség a babánál?
Sajnos nálam nagyon sok lelki gond volt-van végig.Lehet,hogy éppen a terhesség váltja ki belőlem a heves érzelmeket.Sokat sírtam és "dühöngtem" végig.Történt egy haláleset is ami megrázott,meg a párommal is sokat balhézunk.:( Mindig megfogadom,hogy nem idegeskedem,de nagyon nehezen tudom megállni.Egy-egy ilyen rossz hullám után pedig teljesen magam alatt vagyok,hogy mi teszek a babámmal.
31 hetes kismama.
Az édesanyám velem is sokat idegeskedett. Szerencsére egészségesen jöttem a világra. A gondjaim 24 évesen kezdödtek, pánikbeteg lettem. Kineziologushoz járok ahol rá kellett döbbennem, hogy a saját anyám életét élem /éltem/. Amit az anya átél a terhesség alatt az rögzül a kisbabában, és ha ugyanolyan helyzetbe kerül amiben az anyukája volt, ugyanugy fog reagálni.
Probálj meg megnyugodni, hallgass megnyugtató zenét. Esetleg kérj szakembertől segitséget. Vigyázzatok magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!