Az nagy baj szerintetek ha vannak napok amikor érzem a kicsit -estefelé ha lepihenek, és vannak amikor nem igazán- nagyon keveset mocorog? Most napja nem igazán, de volt nemrég hogy napig alig érzetem, aztán meg igen. Mi lehet vele? Aggódom
Hány hetes vagy?Az elején nem érezni folyton a mocorgást, mert még nem akkora, hogy érezhesd.Később esténként jelentkezik lefekvés után, majd a nap többi részében is..Tehát fokozatosan (ahogy telnek a hetek), úgy érzed egyre többet.Nekik is vannak aktívabb, és nyugisabb napjaik.Akkor van csak gond, ha 24 órán át nem érzel semmit.
Én spec. most örülök, hogy két nap után hagy pihenni egy kicsit.Még aludni sem tudtam.
2 éves csaj anyuja és 29 h. km.
Nálunk is így van, mi 25 hetesek vagyunk. Nyugodj meg, biztos nincs semmi baj. Majd ha nagyobb lesz, biztos jobban érezni. Nekem tegnap volt nagyon nyugis nap, párszor éreztem csak. Múltkor is idegeskedtem már egyszer két napig ezen, aztán utána meg úgy mozgott, nem győztem nevetni, hogy nyomkodja kifelé a pocakomat. :)
Szép babavárást!
Kedves első! Nektek is front volt az elmult napokban? Majd ki bujt nekem is. Már nyugisabb de az én babám elsőperctöl, hogy érzem, nagyon sokat mozog. Éjszaka még egyenlőre alszik, akkor jol viselkedik.
Tegnap előtt este már az apukája beszélt vele, mert "nagyon rosszalkodott" . Mi lesz ha kint lesz, akkor is ezt fogja csinálni? Ilyen aktív lesz?
25 hetes kismami.
Nálunk is az előző 2 napban mint a mérgezett egér úgy rúgkapált meg nyomta magát, tuti volt valami front, vagy hold vagy mittomén :) Még aludni sem nagyon hagyott!
Most éjjel meg meg se mukkant, gondolom jól lefárasztotta magát és most ezerrel szundít!
Ne aggódj, én azt olvastam ilyenkor bal oldalra fordulva le kell feküdni, vagy inni egy kis kólát, vagy enni egy kocka csokit, ezekre szoktak mocorogni. Illetve kajázás után 20-30 perccel kell figyelni, hogy mozog e.
Ha sehogy sem mocorog, akkor menj be az ügyeletre, mondd el hogy nem érzed, és azonnal meg fogják nézni, hogy mi a helyzet odabent!
28 hkm
Első vagyok.Igen, front volt.Egy doki mondta, hogy annyi volt a rosszullét, nem győzte.Érdekes, mert a neten utánanéztem.Azt írták semmilyen front nincs, és nem is jön.Ezt a babák jobban tudják:D
Sajnos az én 29 hetesem éjjel dolgozik a legtöbbet.Alig tudok aludni.Éjszakai bagoly lesz belőle.
09:09 es vagyok!
Kedves utolsó! Az én hugom meg azzal hergel, hogy a babák születésük után felscerélik az addigiakat. Az enyém éjszaka alszik, valószínü, hogy majd pont forditva lesz. De nagyon remélem, hogy nem, mert az nem lenne valami jó nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!