Nem lesz gond ha elhasználom a kúpot?
Figyelt kérdés
20 hetesen irt fel az orvos hüvelykúpot mert elég csúnya folyásom volt akkor kb 1 hónapig tünetmentes voltam majd újra kezdődött ,eleinte nem volt vészes de most megint kezd kellemetlen lenni,szerintetek ami akkor megmaradt kúp(fél doboz)azt elhasználhatom most?(32 hetes vagyok)dokihoz jövőhéten megyek.lehet belőle valami gond?2009. máj. 13. 18:10
1/3 anonim 

válasza:

szia!
Persze hogy felhasználhatod! Sajnos a hüvelygombi ilyen , főleg terheség alatt. Makacs, ragaszkodó :) Ha egyszer bevált a kúp , szerintem nyugodtan használd el. A gomba inkább okozhat bajt, mint a kúp!
37 hetes kismami
2/3 anonim 

válasza:

Ha ugyanaz a panasz, akkor szerintem is nyugodtan felhesználhatod. Felesleges lenne jövőhétig várni, addigra kikezeled magad!
Jobbulást! :)
3/3 anonim 

válasza:

Felhasználhatod, de máskor használd el az egész dobozzal, amikor felírják, mégha már úgy látod, hogy megszűntek a tüneteid is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!