Milyen szülésre felkészítő DVD-t tudtok ajánlani?

szia!!
szerintem nézz körül a neten a légzéstechnikákkal kapcsolatban, olvasgass róla, én ki is nyomtattam és úgy gyakoroltam :) de dvd nem kell. és hidd el, mindent tudni fogsz, amikor oda kerülsz!! és a doki+a szülésznő mindent mondani fog, csak rájuk hallgass!!
6 hónapos kisfiú anyukája

Hát én nem gyakoroltam semmit, és ott nem is hiszem hogy eszembe jutott volna valami belőle, meg idő sem volt rá. Ne aggódj, ahogy az előző válaszoló írta, segít a doki meg a szülésznő, tudni fogod mit kell tenni, csak akkor figyelj oda. Előre gyakorolni nem tudom hogyan lehet olyat, amiről azt sem tudja az ember hogy micsoda. Lehet hogy gyakorolod a nyomást, azt hiszed jól csinálod és ott kiderül hogy mégsem, lehet hogy nehezebb lesz a rossz begyokorlott mellett megtalálnod a helyes technikát. Bizz magadban, meg a segítőkben!
Boldog babavárást!
6 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!