Szeptember végén születő babának a legkissebb 56-os méretből kb. hány darab és milyen kisruhát érdemes venni?
Kisfiam szeptember végén született. Én rövid ujjú badyt és hosszú rugdalozót adtam rá. Nálunk általában napi 2-2 volt az adag, mert a kaki mindig kifolyt akármilyen pelenkát használtam. 59 centivel született a drága, de sokáig jó volt az 56-os ruhák zöme.
Tehát! Szerintem minimum 6-8 db-ot ruhánként, ha nem akarsz sűrűn mosni.
Ezenkívül volt kis farmergatyó, abból nagyobbat vettem, mert ezt a rugira adtam rá ha mentünk dokihoz. Kiskabátból nem kell túl vastag, én inkább rétegesen öltöztettem.
Én úgy gondolom hogy nem is kell a legkisebb méret.Mert előfordulhat hogy már az elején kicsi lesz. A babák gyorsan nőnek. De ha veszel is 1-2 elég.Minden lehet inkább 1 kicsit nagyobb. Az én első babám 3980g- al született így a legkisebb méret nem is volt rá jó.
Most a másodikat várom!!!!!! Boldog babavárást!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!