21/29 anonim válasza:
én vagyok az a válaszoló aki azt írta h a 2 képen 2 külömböző nő van.na mostmár belátom h tévedtem.egymás mellé téve a képeket.......ugyanaz a poci.bocsi csajok:)
22/29 anonim válasza:
Nincsen ezzel semmi baj,csak többször felhívtam a figyelmeteket rá.
Szerintem acsaj beteg mert valamelyik nap újra fel rakja! 100%!
24/29 anonim válasza:
És ez is ő, most találtam
26/29 anonim válasza:
A kép nem tudom vmiért nem jön be de ez volt a kérdése
Tippelnétek? ( Hét, nem? )
Csak az a baj, hogy amúgy sem vagyok egy nagyon vékony! De szerintem már látszik! Szerintetek is?
27/29 anonim válasza:
itt az a kerdes, amirol az utolso valaszolo ir. Es s kerdesen keresztul mukodik a link a kephez is.
Tenyleg ismet ugyanaz a pocak. Szoval kerdezte 20-an, 22-en, 26-an.
Nem baj ez, de komolyan kivancsi lennek, hogy miert?
Kerdezo!
Megirnad esetleg? Akar priviben.
Bantott valaki a pocakod miatt, vagy miert kersz ennyi megerositest?
28/29 anonim válasza:
Bocsi, a link lemaradt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
29/29 anonim válasza:
minek ennyiszer feltenni a kérdést kérdező???főleg h már kaptál egyí csomó választ és te magad is leírtad h hány hetes vagy.akkor miért írod ki még utána többször?aki látta az előző kérdéseidet az tudja a választ is.te beteg vagy komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!