Szerintetek ezek milyen értékek? Nagy lesz?
19 hetes vagyok és most voltam ultrahangon kérni akartam egy egész alakos képet, de már nem igazán fért bele szépen az ultrahangképbe. Ebből ki lehet számolni hogy milyen nagy már a baba?
Az értékek: BDP:47 MM
FL 31MM
HL:31MM
ja és kislány lesz állítólag:-)
Gratulálok, nekem is kiscsajszi lesz:) második baba van már egy fiúcskánk.
19+5 naposan uh-m értékei
bpd:46mm
fl:34mm
21+5 uh eredmény
bpd:53mm
fl:37mm
nekem erre azt mondták, hogy szép hosszú lába lesz:)))))és normálisak az értékek.
Szerintem normálisak az értékek.
Nekem 18 hetes adatom van: BPD 44 mm, FL 29 mm.
De lényegtelen, mert ilyenkor még annyit változhat a baba a szülésig! Nem lehet ebből tudni mekkora lesz.
38 hetesen nekem azt mondták 3400 grammos, szülés előtt a 41. héten azt mondták meglesz 4 kiló, aztán megszületett 3330 grammal, 54 cm-vel. Úgyhogy még a későbbiekben sem biztos, hogy meg tudják helyesen saccolni mekkora lesz a baba...
De a lényeg, hogy 19 hetesen teljesen jók az értékeid!
22 hetes adatom van: BPD 55 mm, FL 40 mm.
Nekem is azt mondták, hogy hosszú lábú kislány lesz, de nem lett az (55 cm-vel született és akkor még kis nyúlánk volt), de most 1 évesen inkább a dereka hosszú, lábai picikék. Úgyhogy nem lehet ilyenből még kiindulni.
De az adataid rendben vannak, nem kell aggódnod miatta.
Nem lesz nagy.Talán,ilyenkor még bármi lehet.Nekem a fiam már ekkor is nagy volt.
BPD:51mm
FL:30mm!!!!
HC:(fejkerület)186mm.
Már a 12.héttől mondták nagy lesz.
Szépen megnött a fiam 4430gr és 61 cm.
A mi babánk 19+1 hetesen:BPD:44mm
FL:27mm
AC:140mm
HC:156mm
OFD:54mm
HUM:26mm
SÚLY:299g
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!