Macskáim és a terhesség?
13 hetes vagyok!és van 2 imádnivaló kinti-benti cicám...
nagyon sokat gondolodtunk rajta hogy mi legyen, de nem lennék képes rá, hogy kidobjam őket:((
Vannak itt olyanok, akik problémamentesen vitték végig a terhességet?mindenki ezzel riogat, hogy macskákat ugye kiraktad???hát nem, mert imádom őket is...
annyit meg tudok tenni hogy gyakrabban húzok ágyneműt, meg nem engedem be őket a hálóba, meg ha eszembe jut megmosom a kezem, de olyan nehéz erre is átállni....sokszor elfelejtem, és mikor már eszegetek valamit, akkor jut eszembe hoyg előbb ölelgettem a macskát:(((
Ettől még lehet egészséges a babám?Olyanok írjanak akik ugyan így nem tették ki a macsekot, és egészséges babát szültek:))
almot nem én takarítom
ja és egész kicsi korom óta macskákkal vagyok körülvéve:))anyukám is szereti őket, mindíg volt cicánk
16.héten megyek toxoplazma vérvételre, mégis félek

Nálunk is nagy harcok voltak, anyu kínzott a toxoplazmával, meg, hogy felelőtlen vagyok, meg majd ők odaviszik magukhoz a cicát (azt a cicát, aki megszokta, hogy nappal kint rohangál, éjjel bent alszik, egy pesti lakásba akarták vinni). Mondtam neki, hogy nem a macskától lesz a babának baja, hanem attól, hogy ő szekíroz engem, és az idegesség ártalmas. Aztán a 2. trimesztertől beletörődött, hogy a macska marad. Többször mostam kezet, meg nem én takarítottam (most sem takarítom) az almot. Még nem estem át a toxoplazmán, a férjem unokatesójánál 2 gyerek született úgy, hogy a felesége nem esett át rajta. Szóval nem kötelező elkapni. Vigyázni kell.
6 hetes makkegészséges baba anyukája

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!