Hanyadik héten becsülték 1650 (vagy akörül) grammosra a babádat? Mennyivel született végül?
Nekem a 31. héten 1500gr-ra becsülték
33. héten pedig 2300 gr-ra
Akkor nekem nagy babám lesz?
Ajjaj.
Nekem a 29. héten becsülték 1660 grammra.
Én már nem hiszek a súlybecslésben, mert 3400grammra becsülték, erre megszületett 4050grammal.
Erről ennyit.
Én is csak minimális szinten hiszek benne, mert azt a tendenciát figyeltem meg,hogy azért akinek nagy vagy nagyon-nagy babát becsültek, annak azért átlagos vagy nagy babája lett, de sihasem volt olyan ellentmondás, hogy óriásbébit becsültek és icurka-picúrka lett.
Az utóbbi időbn nagyon foglalkoztat a téma lehetséges téraránytalanság és korábbi szülési komplikáció miatt.
Sokat olvastam erről, és tényleg nehéz ez a becslés dolog, ahány UH anyii félét becsülhet attól függően hogy milyen adatokból számol, nem kalkulálja a csontsűrűséget, stb...
És sokan azt mondják amúgy is a fejkörfgat számít.....
Kíváncsi leszek/vagyok!
32+5 hetesen becsülték 1660g-ra.Azóta nem becsülte a doki..
a születésére még várunk.:)38+2hkm..
Nekem is és sógornőmnek is 1800 grammosra becsülték a babát a 32. héten.
Lányom 40 hét 3 napra született 3330 grammal, az ő lánya a 40. héten született 2750 grammal.
Barátnőmnek a 32. héten 2200 grammra becsülték, neki a 39. héten született szintén 3330 grammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!