Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki melyik kórházat ajánlaná,...

Ki melyik kórházat ajánlaná, esetleg ellenezné?! Kecskemét kontra Szolnok! Nem tudom melyiket válasszam!

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 11:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Szerintem akkor maradok Kecskemét mellett, ha viszont valakinek tényleg komoly ellen érzete lenne a kórházzal kapcsolatban, kérem írjon!

Köszönöm

2011. nov. 21. 13:49
 12/23 anonim ***** válasza:
Én is Kecskeméten szültem,baba-mamás szobában voltam.Amikor már beindult a tejem éjszaka is lehozták szoptatni,csak kérni kellett.Ami nem tetszett,az a csecsemősök viselkedése.Komolyan,mintha fájt volna nekik egy jó szót szólni,tisztelet a kivételnek.
2011. nov. 21. 14:06
 13/23 A kérdező kommentje:
Baba-mama szobát gondolom igényelni kell?! Hogyan tehetem meg és mikor?
2011. nov. 21. 14:23
 14/23 anonim ***** válasza:
Szólhatsz előre a dokinak, vagy jelezheted szüléskor, de Kecskeméten nagyon kevés a hely, lutri, hogy lesz-e éppen üres ágy. Általában nem szokott lenni.
2011. nov. 21. 14:33
 15/23 anonim ***** válasza:

Én Kméti vagyok, harmadszorra kismama, de most is Pesten szándékozok szülni.

Én csak rosszat hallottam a kméti kórházról- de ahogy már többen is írták, mindenkinek van negatív és pozitív tapasztalata egy-egy intézményről- orvosról.

Mindenesetre én nem bántam meg pestet egyszer sem.

BOldog babavárást, és könnyű szülést neked!

2011. nov. 21. 14:39
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Viszont kívánom a legjobbakat!
2011. nov. 21. 14:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Én is Kecskeméten szültem három hónapja. Császáros voltam, de kerülhettem volna baba-mama szobába, de nem mertem végül, pedig eredetileg úgy terveztem. Akkor úgy éreztem, szükségem van egy kis pihenésre, és egyáltalán nem bántam meg. Nem egy luxusszálló, de abszolút kibírható. Nekem egyszer sem szóltak, hogy a saját hálóingemben voltam (már másnap és vizitkor is), és szülés után pár órával már bugyit és betétet is használhattunk.Szerintem nagyon segítőkészek és kedvesek voltak az ott dolgozók. A másodikat is mindenképpen itt szülném.
2011. nov. 21. 15:53
 18/23 anonim ***** válasza:
nincs szülőszoba,meg csecsemős osztály látogatás ezekben a kórházakban?én a helyedben bemennék,akkor már látod,hogyan állnak hozzád és hogy szimpatikus-e a hely.
2011. nov. 22. 04:07
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2011. nov. 22. 12:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia. Nem tudom ki vagy, de én is Kécskei vagyok. Kétszer szültem Kecsón, ha lesz harmadik akkor is ott fogok szülni. Kicsit lepusztult,de semmi negatív tapasztalatom sincs. Írj privit, ha gondolod.
2011. nov. 22. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!