5 hetes korban, majdnem 6 hetesen mit kell, hogy lássanak az UH-n?

szia!
Megvastagodott méhnyálkahártyát (terhes méhet), jól körülírható petezsákot benne élő embrióval. /vagy ikerterhesség esetén 2 petezsák vagy embrió /

szia!
Már írtam :). Azért ne add fel a reményt!!!! ilyen "koraterhességnél" ezek mm-nyi növekedések is növekedések! Ha köv. uh-n lesz embrió , akkor az már reménykeltő! Nem bizti, hogy szívhangot is tudnak akkor mutatni, ez nagyon változó, ált. a 7-8. héten pulzál először ritmikusan a kis szíve.Remélem , minden oké lesz!

Szia,
Első babánál 4hét3naposan mentem, akkor egy pici folt volt, amire a doki azt mondta, ha terhes akkor az az. Egy petezsáknak imponáló képlet volt.(megijedtem, hogy terhes vagyok, és nem tudtam, hogy ennyi idősen mi látszik még)
Hat hetesen már egy vibráló valami is volt abban a pöttyben, hét-nyolc hetesen egy másfél rizsszemnyi valami pulzált benne. (ezt hüvelyi uhval látta a doki)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!