Milyen orvos Dr. Hartmann Tamás Pécsröl? És hol rendel?

Nagy keletje van mostanában.-)
Én is jártam nála, nagyon szerettem, és dícséri mindenki. Barátnőm 2 hónapja nála szült, úgy hogy a dokija átadta a Harmannak szabija alatt, csak miatta ment be éjjel. Nagyon rendes volt.
A Megyei Kórházban dolgozik, ott rendel az ambulancián (ezek szerint még mindig pénteken)

szia
pénteken a megyeiben rendel délelött, csüt. és péntek du. a magánrendelésében pécsett Rákóczi úton, kedden du. Pécsváradi rendelőjében.
A többi napon nem tudom, lehet még van többször is a magánrendelésén. Én a magánrendelésére jártam pécsen.
Nagyon ajánlom, szuper doki, az első csemetémet ő segítette a világra 1 éve, a következő terhességemnél is biztos őt választom.
Éjszaka otthonról jött be hozzám, 20 perc alatt ott volt a korházban, nagyon oda figyel külön-külön minden betegére, együttérző, kedves, határozott, ... egyszóval tényleg szuper szülész orvos.
J.Zsuzsi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!