Márciusban szül valaki a Kistarcsai Flór Ferenc kórházban?
Szép lenne, ha rohangálna kettőnk között:):)
Alapítványiba szeretnék menni, mert a hat ágyasban nem nagyon tud pihenni az ember és jó lenne nem ko.-n hazajönni a kétévesemhez. Ha túlhordod és nekem tényleg március elején jön, akkor akár elő is fordulhat, hogy egy szobába kerülünk.:)
Szia!
Én is pont így érzem magam. Kezdek vizesedni és már az alvás se úgy megy, ahogyan eddig. Természetesen úton született a fiam. Bár nagyon hosszú volt. A magzatvízelfolyástól 18 óra telt el, mire kibújt. Fájások pedig 12 órán keresztül voltak. Azt mondta Szentágotai, hogy szerinte ez most sokkal gyorsabb lesz, amit én kicsit kétlek, mert nagyobbnak nézi folyamatosan a babókát. Szerintem jobban jársz a sima szüléssel és ne parázz tőle, minden perccel közelebb leszel ahhoz a pillanathoz, amikor a kis csöpséget a hasadra rakják. Mikor mész a Szentágotaihoz? Hátha ott is összefutunk...
Én Gödöllőre járok hozzá és holnap megyek, hogy megnézzen..?
Szia!
Most jöttem a dokitól. 32 hetesnek mondott most, de én még mindig azt mondom, hogy március elején meglesz:)
36. héttől hetente kell menni és én sem tudom, de gondolom, hogy fizetni kell. Sokkal nagyobbnak érzem a babám, mint az előző terhességem alatt. Azt mondta megrövidült a méhnyak, de egyébként minden rendben van. Szerencsére. Kis fütyist mond még mindig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!