Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Márciusban szül valaki a...

Márciusban szül valaki a Kistarcsai Flór Ferenc kórházban?

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 12:26
1 2 3
 21/27 Dalmus válasza:
Ja, és én is a Szentágotai doktornál :)
2012. jan. 26. 11:27
 22/27 A kérdező kommentje:

Szép lenne, ha rohangálna kettőnk között:):)

Alapítványiba szeretnék menni, mert a hat ágyasban nem nagyon tud pihenni az ember és jó lenne nem ko.-n hazajönni a kétévesemhez. Ha túlhordod és nekem tényleg március elején jön, akkor akár elő is fordulhat, hogy egy szobába kerülünk.:)

2012. jan. 26. 12:46
 23/27 Dalmus válasza:
Most olvastam, h mit írtam....szóval nem két szobásba, hanem 2 ágyasba:)))) Hogy bírod a terhességet? Nekem most lett nehezebb, kicsit vizesedek is, lassan bálnának érzem magam, és bevallom őszintén egyre inkább félek a szüléstől...lehet hogy jobb lenne ismét a császár ..:) Neked sima volt az első?
2012. jan. 29. 18:09
 24/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is pont így érzem magam. Kezdek vizesedni és már az alvás se úgy megy, ahogyan eddig. Természetesen úton született a fiam. Bár nagyon hosszú volt. A magzatvízelfolyástól 18 óra telt el, mire kibújt. Fájások pedig 12 órán keresztül voltak. Azt mondta Szentágotai, hogy szerinte ez most sokkal gyorsabb lesz, amit én kicsit kétlek, mert nagyobbnak nézi folyamatosan a babókát. Szerintem jobban jársz a sima szüléssel és ne parázz tőle, minden perccel közelebb leszel ahhoz a pillanathoz, amikor a kis csöpséget a hasadra rakják. Mikor mész a Szentágotaihoz? Hátha ott is összefutunk...

Én Gödöllőre járok hozzá és holnap megyek, hogy megnézzen..?

2012. jan. 29. 22:15
 25/27 Dalmus válasza:
Szia! Jövő héten kedden 8-án megyek hozzá, utána azt hiszem hetente kell menni, mert akkor már 36 hetes leszek. Szerinted akkor hetente kell neki fizetni? Gondolom...Nálam kétesélyes a dolog, sima, vagy császár, attól függ, most tágulok e, mert az elsőnél semmit. Nekem is gáz az alvás, sehogy sem jó, ráadásul most megfáztam, tüsszögök, náthás vagyok, de szerencsére lázam nincs. Kb egy hete fájnak a bordáim, tüsszögésről nem is beszélve. Ha jól emlékszem Neked is fiú lesz?! Most hány hetes vagy?
2012. jan. 30. 15:28
 26/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Most jöttem a dokitól. 32 hetesnek mondott most, de én még mindig azt mondom, hogy március elején meglesz:)

36. héttől hetente kell menni és én sem tudom, de gondolom, hogy fizetni kell. Sokkal nagyobbnak érzem a babám, mint az előző terhességem alatt. Azt mondta megrövidült a méhnyak, de egyébként minden rendben van. Szerencsére. Kis fütyist mond még mindig:)

2012. jan. 30. 19:11
 27/27 Dalmus válasza:
Örülök, h jól vagytok és minden rendben :) Ha van kedved, írhatsz nekem az email cimemre is, azon keresztül, vagy facebookon jobban tudunk dumálni, ha gondolod :)email: mackomuki@gmail.com
2012. jan. 30. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!