Dr. Szuromi András szülészorvost (János kórház) ismeri valaki? Mi a véleményetek róla? Szülésre vajon bemegy időben és ott is marad, ha komplikáció van?
Eddig szinte csak jókat olvastam róla.
2* voltam nála, először szimpatikus volt, de a második alkalommal már egyáltalán nem.
Lehet, hogy csak rossz napja volt, nem tudom...
Kedves utolsó!
Hogy vagytok azóta?
Sajnos nekünk nagyon rossz tapasztalatunk volt vele. Arrogáns, felületes és pénzéhes. A terhesség ideje alatt végig ő volt a fogadott orvosunk, jártunk a magánrendeléseire, aztán máig tisztázatlan okok miatt a gyermekünk koraszülött lett és a szülés sajnos egy rendkívül rossz élmény volt, tele komplokációkkal. Ő a szülés alatt kifejezetten goromba és durva volt, mint később kolléganőjétől megtudtuk, programja lett volna... Később a gyermekorvosunk - látva a gyermekünk leleteit és kinézetét- azt mondta, hogy szerencsénk van, ha nem lesznek szövődmények. A gyermekünk ma már iskolás, szerencsére úgy tűnik, hogy minden rendben van nála, de rengeteg álmatlan éjszakát és könnyet okozott nekünk a "Doktor Úr". A történet végén, a szülés után az utolsó találkozásunkkor pedig nem átallott konkrétan rákérdezni a pénzére, ez volt az arcátlanság netovábbja.
Nem azért írtam ezt le, hogy bemocskoljam, vagy ártsak neki, azoknak a leendő anyukáknak szerettem volna elmondani a történetünket, akik esetleg benne gondolkodnak. Nem ítélkezem felette, majd Isten előtt számot ad tetteiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!