Rengeteg szép kismamacuccot lehet kapni, és olyan csinin lehet öltözni pocakkal. Használd ki ezt az állapotod, és koncentrálj magatokra. Bár nem írtad, mennyi az a "plusz". Ha nem érzed jól magad a bőrödben a kilók miatt, akkor kényeztesd magad olyan dolgokkal, amik kijárnak a nőknek. Menj sűrűbben fodrászhoz, kozmetikushoz, stb. Ettől megnő az ember önbizalma..
Jó babavárást! :)
2009. máj. 10. 13:33
2/11 anonim válasza:
igen sajna én is így vagyok vele most kezdtem bele 1hete a 90napos diétába,majd meglátjuk sikerül e,a ruháim kb 90%át kihíztam,és nyugi én i szarol érzem magam a tükör előtt meg a fotókon stb.
2009. máj. 10. 13:34
3/11 anonim válasza:
2. vagyok nekem már megvan a babám,10hós
2009. máj. 10. 13:35
4/11 anonim válasza:
Hány hetes vagy? És mennyi az a + kg?
Én 7 hetes vagyok, és 2 kg már rám is jött,ami várható volt, hiszen én fogyóztam, és alig ettem. 15kg ment le rólam az első baba után.
Szóval rajtam ez a 2 kg egyből meglátszik most, de nem érzem úgy, hogy ez olyan nagy baj lenne :) Ezzel jár a terhesség :)
2009. máj. 10. 13:36
5/11 anonim válasza:
néha én is így vagyok vele, most vagyok 36. hétbn és +9kiló van rajtam.. szóval az arcom az amivel nem vagyok kibékülve,mert olyan pufika lett,meg persze kabátot,pulcsit már nem tudom összehúzni és néha elkeseredek...ráadásul olyan alkat vagyok,hogy nem fúj el a szél,szóval erős,de nem duci! de nemsokára itt a szép kisbabánk és nyugi lefognak szaladni a felszedett kilók..
2009. máj. 10. 13:47
6/11 anonim válasza:
Nem hiszem hogy azért néznek.Én vékony voltam terhesen nagyon épp hogy csak hasam volt és mégis bámultak.
2009. máj. 10. 14:10
7/11 anonim válasza:
Megnyugtatlak, ha nagyon vékony kismama lennél, nagy pocakkal, akkor még jobban megnéznének, sőt még mondanák is hogy miért nem eszik ez a kismama eleget, olyan sovány.A terheseknél szerintem nem szégyen ha kerekebbek, én sem azon aggódok hogy mekkora leszek, hanem hogy a babám jól legyen odabent.Engem esztétikailag jelenleg a plussz 30 kiló sem zavarna, csak hát az már nem biztos hogy egészséges.Tudod milyen "irigyen"néztem, bámultam én mikor nem sikerült tehebesenem, vagy előtte hogy elvetéltem, a kerek kismamákat, szörnyen vágytam rá hogy én is akkora legyek.Na majd most, már én is 5 kilót híztam és 23 hetes vagyok.Szépek vagyunk mi így!
2009. máj. 10. 14:39
8/11 anonim válasza:
Nyugi, szerintem tuti, hogy nem a "plusz kilóid" miatt néznek. :) Saját példa alapján mondom ezt, mert én is szeretem nézni a terhes nőket. A pocakjukat, meg mindent. Ez egyáltalán nem rosszindulatú, és én tényleg nem is akarok senkit bámulni, dehát mágnesként vonzzátok a tekinteteket.
Egyébként azt sem tudom megmagyarázni, hogy miért, egyszerűen csak szépek vagytok kismamák, és jó rátok nézni :) Ilyenkor néha az is eszembe jut, hogy én vajon milyen leszek egyszer pocakosan.
Serintem ezzel rajtam kívül még mások is vannak így, és ezért a sok fürkésző tekintet :)
23/L
2009. máj. 10. 16:12
9/11 anonim válasza:
Szerintem is mindenki önkéntelenül is megnézi a kismamákat:) Azért belegondolva ez olyan nagy csoda!! Hogy ott áll egy nő aki úgy néz ki mintha egyedül lenne és közben pedig egy MÁSIK ember van benne:) Ez hihetetlen és nagyon szép dolog:)
Én mikor még nem volt babám, irigykedve néztem a terhes mamikat, mindegy hány kilók voltk, mert arra gondoltam, ők már érzik milyen lehet gyermeket hordani:)
Mikor pocis voltam már, akkor csak barátkozás szempontból is megnéztem mást, sokszor önkéntelenül is összemosolyogtunk ismeretlennel is akár, mint akik közös titok tudói:)
Aztán most hogy már nem vagyok terhes, nagyobb a fiam is, már nosztalgiával nézem:)
Szóval sztem sokan vannak ezzel így:)
2009. máj. 10. 16:38
10/11 anonim válasza:
Szia. Ugyanígy érzek, pedig csak most lépek a 24. hétbe és mindössze 3 kilót híztam. Nem diétázok amúgy és a baba is kicsit nagyobb volt, mint az átlag. Ennek ellenére, lehet h tudat alatt, de az olyan kedves beszólások pl. h "... napról napra nagyobb leszel" és "... és idáig mennyit híztál?" nem biztos h jól hatnak. Még, ha eszem is rendesen és tudom, hogy nagyon fitt vagyok is jóval nagyobbnak látom magam, a mellek, a poci stb. Viszont mindenki mondja, milyen jól nézek ki. Ezért igyekszem elfelejteni, hogy "bálnásodok"... :-D A baba úgyis fontosabb, az a pár kiló meg majd szülés után lemegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!