Olyan erőtlenül és alig-alig mozgott ma a babám. Ugye nincs baj?

Szia!
Ahogy nő a baba,úgy kisebbedik bent a hely!Lesznek nagyon mozgalmas napok és lesznek kevésbé mozgalmasak.A lényeg,hogy mindig jelezze a mozgását valahogy!
Sok boldogságot!

Szia!
Én már napok óta ezen idegeskedek,h nem érzem olyan erősen a mozgását,mint eddig! Mindenki nyugtatgat,h a lényeg az,h mindennap érezzem valahogy!
Ugyhogy biztosan nincs semmi baj!
Boldog babavárást!
27hetes kismama!

Megviseli a babákat a pocakban az időjárás,meg a telihold is.Az én pindurkám se mocorog nagyon már 3 napja.Gondolj bele,ha te nehezen viseled a meleget,akkor egy ilyen kis pindurka lény a pocakodban hogy érezheti magát?
Nyugodj meg!
Üdv:egy 37 hetes pocakos
Szia 27 hetes kismama!
Köszönöm szépen a nyugtatást.Boldog babavárást kívánok neked!
Szia 37hetes pocis!
Köszönöm!
Könnyű szülést kívánok neked!!!

Szerintem sem kell aggódnod (bár, lehet, hogy bagoly mondja...)
Én most vagyok 29 hetes. Némely napokon én is úgy érzem, hogy nem olyan aktív a kis bébink. AZtán amikor végre rúg néhány jó nagyot, akkor nagyon megnyugszom.
SZerintem nem szabad aggódnunk. Nekem is azt mondták, hogy az a lényeg, hogy minden nap érezzem legalább egy kicsit.
Amikor én meg akarok nyugodni, akkor a férjem kezét a pocakomra teszem, mert úgy gondolom, hogy ha ő is érzi - még ha kicsit is rúgna a bébink - mégis azért úgy már biztosabb a dolog, hiszen akkor már nem szubjektív érzésem csak, hogy éreztem valamit.
Na ez kicsit filozofikusra sikerült. Csak szerettelek volna megnyugtatni.
:)

Szia!
26 hetes vagyok és a mi babónk is nagyon lelassult az elmúlt 3 napban.Picit én is aggódom emiatt,de azért ha nem is olyan erősen és aktívan,de bejelentkezik Ő porontysága.Most még az éjszakákat is teljes nyugalomban végig alusszuk.Szerintem ne aggódj,biztos úgy van ahogy a többiek írták,a meleg miatt nyugisabb a baba.
Boldog babavárást!
Köszönöm a válaszokat.Most már nem izgulok (annyira).
Mindenkinek Boldog Babavárást és sok mocorgást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!