Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed Ab. után mennyi időt...

Missed Ab. után mennyi időt vártatok?

Figyelt kérdés
1-2 hónap után lehet már próbálkozni? Nagyon nehezen telik az idő, és minél előbb szeretnék ujra pocakos lenni. Igaz az első Kicsikémet már sosem kaphatom vissza, de néha ugy érzem beleőrülök a kínba, a fájdalomba annyira hiányzik a pocaklakóm.
2009. máj. 9. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

1 hónap után egyből jött a baba, várandós lettem és most 3 hónaposan itt fekszik mellettem és gagyarászik. :)

Ép és egészséges, ezzel együtt azért szerintem azért várj ki, hogy a szervezeted is regenerálódhasson, nem is beszélve a lelkedről.

2009. máj. 9. 13:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, mindenkinek mást mondanak, a dokim 2-3 hónapot javasolt.Csak nagyon hosszunak tünik igy.De ezzel szerintem mindegyikünk igy van:(
2009. máj. 9. 20:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Én most április elsején veszítettem el a pici angyalkámat. 22-23 hetesek voltunk, nekem is nagyon hiányzik. Nekem az orvos 6 hónapot javasolt, bár szerinte ameddig lelkileg nem jövök rendbe (lehet akár 1 év is), addig ne próbálkozzunk. Szerinte a pici ne egy pótlás legyen. Tudom neked se pótlás, de várj még vele, hogy teljesen felépülj és egészséges kisbabád lehessen. Sajnálom ami veled is történt :( .
2011. máj. 2. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!