Lehet esetleg olyan hogy folszivodik valahogy a baba? Felek hogy ha elmegyek es azt mondjak nem latszik semmi.
egyetértek az elöttem szólóval, ne aggódj, biztos minden rendben van.inkább örülhetsz, hogy már nincs hányingered, én a 15.hétig ezzel szenvedtem / hánytam is /.vannak olyanok akiknek egyáltalán nincsenek rosszullétei.ha jól vagy, nyugodtan tudod élvezni a baba várást!!!
boldog babavárást
21hetes kismama
Szia!
Ha nem volt semmi gond vérzés,vagy hasonló,akkor nem valószínű,hogy ne lenne meg a baba.Ha elvetél,azt pár heteset is észrevettél volna.
Én itthon is csak 12 hetesen mentem az első uh-ra,nálunk ekkor nézik először,de nincs is nagyon értelme előbb.
Ha elmúltak a kellemetlen tünetek,annak örülj,nem jelent feltétlen bajt.A fiamat úgy hordtam ki,hogy még egy picike hányingerem sem volt soha,sőt,teljesen jól voltam,a melleim is csak a vége felé feszültek,amikor már volt előtejem.Az első kislányommal hánytam az elején,és fáradékony voltam,de később elmúlt.Ezzel a kiscsajszival viszont,akit most várok írtó rossz a közérzetem.
Egésznapos hányinger,gyomorbaj,fáradtság...stb..még sorolhatnám.Nincs 2 egyforma terhesség.
Ha aggódsz nagyon,csinálj még tesztet.Ha positív nincs baj,ha gond van pár nap alatt lemegy a hcg szint és nem mutat semmit,de ne is gondolj erre.
Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!