Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A végbelemnél van egy nagyon...

A végbelemnél van egy nagyon picike seb (nem tudom mitől), nem fáj.29 hetes vagyok, lehet bármi bajom?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Seb lehet akár egy rosszul sikerült szőrtelenítésről vagy a bőr is kirepedhetett akár erölködéstől vagy csak spontán is. (sajna ilyen nálam is előfordult már) Fertőtlenítsd le mindenképp, szerintem abból nem lesz bajod. Ha pár nap múlva nem múlik, akkor mindenképp menj el orvoshoz.
2009. máj. 8. 13:28
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha wc-ek "az" csak oda kerül abból sem lehet semmi?
2009. máj. 8. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Vérzik? Vagy hogy vetted észre?

Szerintem nem lesz gond belőle, hiszen az aranyerseknek is ott vérzik és csak nem fertőződnek el.

2009. máj. 8. 13:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát 1 csepp vér volt a papiron...Aztán tükör módszer:))
2009. máj. 8. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Wc után használj nedvesített törlőkendőt, azzal jobban eltávolíthatod, ha esetleg a sebbe menne valami....
2009. máj. 8. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is voltak vannak hasonló gondjaim nekem eléggé vérzett amikor nagy dolgom intéztem, ilyenkor lezuhanyoztam ha tehettem a fertőzés elkerüléséért de dokihoz nem mentem:-)
2009. máj. 11. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!