Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki aki kismama es...

Van itt valaki aki kismama es Szlovakiaban el?

Figyelt kérdés
Olyan jo lenne egy kis tarsasag.......
2011. nov. 8. 09:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nekem az orvosom nem igazan figyel oda az emberre es eleg erdektelen. En is gondolkodom rajta, hogy Magyarorszagon kellene szulni mert Miskolc csak 60 km-re van tolunk szoval ott siman szulhetnek, meg en sem beszelek valami jol szlovakul. Csak az a baj, hogy a biztositasom meg itt van :S
2011. nov. 8. 11:32
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha első baba akkor inkább itthon szülj mert megkapod a majdnem 700 eurós babakocsi pénzt én pont ezért nem hiszem, hogy megkapom most járunk utána hogy működik.Magyarországon csak 64000 ft-ot adnak,amúgy a biztosíkártyád ha uniós akkor nincs gond.
2011. nov. 8. 12:51
 13/25 anonim ***** válasza:
Az "Ipolyság mellöli" vagyok, Ipolynyéken lakom, 37 hetes vagyok, kisfiú lesz, én is már várom a szülést. az elsöt Ságon szültem, de most marad Losonc.
2011. nov. 8. 14:11
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát ha a Sági szülészet megnyílt volna ujjból akkor én is itt szülök azt mondják nagyon jó volt és kedvesek voltak a szesztrák is,meg nem beszélve hogy csak pár kilométer.

Minek kellett megszüntetni?Nem értem.

2011. nov. 8. 14:54
 15/25 anonim ***** válasza:
Hát, kár az biztos. így most utazhatunk messzire, tölünk Losonc 70 km...
2011. nov. 8. 15:00
 16/25 anonim ***** válasza:
Léva nincs közelebb?
2011. nov. 8. 15:10
 17/25 anonim ***** válasza:
lehet kicsit közelebb van, de oda nem szeretnék menni...
2011. nov. 8. 15:17
 18/25 A kérdező kommentje:
Azt egyebkent tudjatok, hogy Szlovakiaban hogy mukodnek a dolgok? Ugy ertem, hogy miutan es mennyi ideig kapja a kismama a ,,gyest" illetve hogy milyen egyeb juttatasok vannak? Probaltam utananezni de nem talaltam igazan hasznalhato informaciot....
2011. nov. 8. 15:21
 19/25 anonim ***** válasza:

Mondják hogy nem jó,én is inkább gyarmatot választottam,most építették a szülészetet úgyhogy nagyon szép meg babás-mamás szobák vannak és van 2 ágyas is.

és hogy viselitek a terhességet?

2011. nov. 8. 15:21
 20/25 anonim ***** válasza:

Itt ez az oldal itt utána nézhetsz valamennyire vagy a szociális osztályon kell megkérdezni.

[link]

2011. nov. 8. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!