Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesgondozóba meddig kell...

A terhesgondozóba meddig kell járni?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, 2 napja voltam a terhesgondozóban,de a kiskönyvembe nem irta be a következö idöpontot,hogy legközelebb mikor menjek,pedig eddig mindig beirta. Az NST-re beirta,meg vizeletvizsgálatra is kiadta a beutalót. Lehet,hogy elfelejtette? Vagy többet már nem kell mennem,csak hetente NST-re,meg majd UH-ra?
2009. máj. 7. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a védőnőtől is függ. Talán hívd fel. Én túlhordtam, és minden nap mentem a kórházba, azt akarta, hogy hozzá is menjek hetente. Alig tudtam lebeszélni, hagyjanak már békén.
2009. máj. 7. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Védőnőfüggő. Igaz, már a 4. babámmal, de én csak 4x voltam terhesgondozáson, csupán a pecsétek miatt (nálunk a védőnők és a nőgyógyász együtt tartják). A saját dokimhoz rendszeresen jártam, a védőnővel meg megbeszéltem, hogy csak a kötelezőkre megyek.
2009. máj. 8. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló.Elég védőnőhöz csak négyszer menni?Akkor ha én már voltam négyszer, akkor nem lennék köteles többször menni?Elég lenne ha csak a magándokimhoz járnék?Hogy van ez?23 hetes
2009. máj. 8. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ie l. P,a obny többször is. A 4 pecsét, amit a terhesgondozson kapsz, az egyszeri anyasági seélyhez kell. Én is csak a dokimhoz jártam sűrűbben. A védőnő nem kekeckedett miatta, tudta, hogy tudom, mit csinálok. 4 gyerekes anyuka(előz válaszoló)
2009. máj. 15. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi! Kicsit megőrült a gépem. Tehát: elég, ha 4x mész, mert a pecsétek, amiket a terhesgondozáson kapsz, az egyszeri anyasági segélyhez kellenek. Ha a dokidhoz rendszeresen jársz és ő mindenhová elküld, ahová menned kell, nem fontos, hogy többször menj a védőnőhöz, persze, ha téged megnyugtat, menj, ahányszor gondolod.
2009. máj. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!