Kb.3hete kezdődött, hogy az utcán vagy közösségben rosszul vagyok, ha a párom velem van akkor is. Általában szédülök és úgy érzem mindjárt összeesek. Mitől lehet? 26hkm
Az Elevitet szedem, én is kipróbálom, hogy nem szedem pár hétig.
Vastablettát szedek, mert kevés a vasam.
Gondoltam, írok, ha valaki idetéved:)
Nekem a 2. gyereknél volt ilyesmi, pánikbetegségnek gondoltam, de a vastabletta szedésével javult, plusz erőt vettem magamon, ha pl. a boltban jött rám, amúgy meg nem mentem sehova. Türelmetlen is voltam. Vicces, de a lányom pont ilyen lett (másfél éves türelmet-Lenke:))) ).
Most ugyanilyen érzéseim vannak, ha el kell mennem valahova (3.ikat várjuk, félidőnél vagyunk), de aztán enyhül.
Sok pihi, nyugi, agykontroll, de a Nervenpflege nevű gyógynövényes nyugtatóbogyó is segít ( nem gyógyszer, babának nem árt, tapasztalat, de orvossal érdemes konzultálni).
Tavaly is volt hasonló, akkor nem voltam terhes, csak sok volt a gondom, és pánikoltam.
Remélem, segített valakinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!