Vannak itt Békés megyei kismamák?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 11:18
11/21 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Hogy vagy? Mi lesz, kisfiú vagy kislány? Jól viseled a terhességet? 1. baba?
12/21 Atroposz válasza:
Jól viselem,első baba,nem tudom hogy mi lesz.
13/21 anonim válasza:
Akkor jól rejtegeti. Vagy nem is akarjátok tudni? Kihez jársz dokihoz? Van/lesz fogadott? Hol fogsz szülni?
14/21 Atroposz válasza:
Hát én kíváncsi vagyok de eddig nem mutatta mi van a lába közt.4 d-re nem tudok menni mert a párom sokat van távol egyedül meg nem akarok menni azt a pénzt majd a babára fordítom.Bcs. fogok szülni és nem lesz választott orvosom én szülésznőt akartam fogadni, de külön nem lehet.
15/21 Atroposz válasza:
Szarvason van az orvosom Dr.Kozma.
16/21 A kérdező kommentje:
De jóóó lányok,hogy ennyien vagyunk :)
Én békéscsabai vagyok 2.babánkat várjuk.
Egy kis segítséget kérnék. csabai doki emmyniért csinálnak magánvizsgálatok,uh-t,rákszűrést?
2011. nov. 8. 20:24
17/21 anonim válasza:
Szia. Én voltam a második válaszoló. Én a harmadik gyermekemet várom, és Dr. Baukó Attilához járok magánrendelésre. Mindkét gyermekemet nála szültem, nagyon kedves, odaadó orvos, bármit kérdezhetsz tőle nagyon készségesen válaszol. Nála egy vizsgálat 6000ft, ebbe benne van az uh, és a rákszűrés is. Tehát minden. Hanyadik hétben vagy? Boldog babavárást kívánok.
18/21 A kérdező kommentje:
6.héten :) De van már egy 4éves nagyfiam is :)
2011. nov. 10. 22:11
19/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! És melyik dokihoz jársz? Megkérdezhetem, hogy merre laksz? Én a Lencsésin.Boldog babavárást.
20/21 A kérdező kommentje:
Szia! Még nem voltam dokinál,de Oroszhoz fogok menni. A ligetnél lakok.
2011. nov. 13. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!