Szilikon vagy a latex cumi a jobb és miért?
Azt mondják az a jó, ha egyforma a cumisüveg cumija a játszócumival. Tehát ha avent szilikonos a cumisüveg, akkor olyan cumi kéne hogy elfogadja.
A gumi cumik egy idő után büdik lesznek.
Egy cumit vegyél, s ha elfogadja a babád akkor oké, de ha nem, akkor lehet majd másikfajtával kísérletezni.
Nekünk aventos minden, szereti azt a cumit, s jó mert van hozzá kupak is.
A lányom a szilionosat szereti(a latex hamarabb is tönkremegy, nem bírja olyan jól a kifőzést), van avent és mam is neki.
De a keresztfiam meg csak latexet volt hajlandó a szájába venni, szóval ez nagyon babafüggő, kísérletezni kell.
Az aventben jó, hogy külön van mindegyikhez kupak, de elalváshoz csak mam-ot használunk, mert nincs kallantyúja csak fogógombja, így nem akad bele semmibe amikor hason fekszik és forgatja a fejét, és a formája miatt jobban az arcára simul a gyereknek.
2. vagyok, bocsi, most láttam a kommentedet.
Én jobban szeretem a szilikont, mert a latex hamarabb tönkremegy a kifőzésben. És -bár ez ízlés dolga - a szilikon számomra esztétikusabb is. Plusz, mivel ugye átlátszó, jobban látszik hogy van-e rajta szösz, maszat stb.
Szia!
A szilikonosak tovább bírják.
A latex szerintem esztétikailag is csúnya és egy idő után tényleg büdös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!