Vizeletemben baktériumot találtak. mi a teendő?
már harmadjára is baktériumot találtak a vizeletben, azonban a hüvelyváladék tenyésztéskor semmi fertőzést nem mutattak ki. ilyenkor mi van??? 26 hetes vagyok, kicsit aggódom, gyógyszert nem kaptam eddig, de tünetem sincs, nem fáj, nem ég, nincs hüvelyi fertőzésem (tenyésztés alátámasztotta, hogy minden oké). de akkor mi a fene van???
előre is köszi
babóóó
ha gyógyszert nem kaptál annak lehet az az oka, hogy nagyon kevés van a vizeletedben (pl. 10 az 1 vagy 10 a 2,3)lehet, hogy a doki nem akar ilyen kicsike baci számra antibiotikumot szedetni veled. Azért kérezz rá!!!!A lényeg, rengeteg folyadék, sok citrom, mert az savanyítja a vizeletet és azt utálják a bacik, a gyomrodra egy kis keksz ilyenkor. semmi homeopathiást ne szedj szerintem, a lényeg, hogy állandóan ki legyen mosva és ürítve a hólyagod!!!
Jó babavárást!
Fontos: nagy dolog után mindig mosakodj meg, onnan kapjuk ugyanis a bacikat, imádják a bélbaktériumok a hólyagot, a férjeddel, ha éltek nemi életet, akkor most csak óvszerrel, mert az ondóban is lehetnek sajna, nekik semmi tünetet nem okoznak, észre sem veszik. Nálunk is a férjem volt a hunyó, aztán kikezelték és most negatív. Náluk sajnos lappandva tud később egy prostata gyulladást okozni, így nekik is oda kell figyelni rá és kikezelni sürgősen a dolgot.............ha persze van mit! Egyébként a kórokozó az esetek 80 %-ában az E. coli nevű baci vagy az Enterococcus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!