A hanyinger az csak reggel jelentkezhet?
Sokat pihenni, és könnyű házi munkát lehet végezni. De nem lehet vödör vizeket cipelni és nehéz fizikai munkát végezni.
Én veszélyeztetett terhes voltam és vannak lovaink, és én itattam meg reggel őket. 15 literes vödörből. Előfordult, hogy bekeményedett a hasam már 18 hetesen is, és megfájdult. De muszáj volt megitatnom őket. Most azóta egy éves már a lányom.
szia!
A "reggeli rosszullét" fogalmát nem tudom ki találta ki , de én émelyegtem reggel-délben és főként este.
elméletileg a veszélyeztetett terhességnél is vannak "veszélyességi" fokok. Van , aki sétálhat , járkálhat ,bevásárolhat ... bármi , csak nem szabad megerőltetnie magát; mást bent tartanak a kórházban 3 hétig is, és csak feküdnie szabad. Ezt egy nődoki tudja csak felmérni , illetve megmondani a terhes kismamiknak.
1 terhes kismami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!