5 hetesen normális, ha nem érzek különösebben tüneteket?
Figyelt kérdés
Néha kicsit szúr alul, a bal oldalon a hasam, két napja fájogat a fejem. Sajnos az orvosomhoz csak két hét múlva van időpont.2009. máj. 5. 18:53
1/6 anonim válasza:
ugyan ebbe a cipobe vagyok csak en 6 hetes vagyok kb, a hasam alja szurkal nyilalik meg egesznap aludnek ennyi a tuneteim!
2/6 anonim válasza:
Szia! én is 5 hetes vagyok, ez a második terhességem. Az elsőnél ilyenkor még semmit nem éreztem. Most néha érzékeny a mellem, de mintha a napokban ez csökkent volna. Gyakrabban járok pisilni és néha fájogat a hasam picit. Ja, és éjszaka rosszul alszok, de lehet az izgatottságtól. Ne izgulj, ez teljesen normális, majd lesz még annyi tüneted, hogy meg is unod!
3/6 anonim válasza:
nekem is a masodik babam jon es en is rettentoen roszul aludtam az ejszaka... elso valasziro voltam!
4/6 anonim válasza:
Hat en is igy vagyok,5 hetesen nem sok tunetem van,a hasfajason kivul,estenkent 3* felkelek pisilni,a mellem eleg erzekeny,de semmi mas.Meg nem volta dokinal en sem.
5/6 anonim válasza:
Sziasztok 5 hetesek. Boldogan csatlakozom immar en is, juhuuu. En is erzem a hasam meg a cickok, viszont nekem nem kell tobbet pisilni jarni. Lehet ez a hatrahajlo mehemtol van??
6/6 anonim válasza:
Persze hogy normális.Nekem se volt tünetem csak a 7-8 héttöl, de akkor aztán rendszeresen . 16 hétig nagyon rosszul viseltem . Állandó hányás , szédülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!