A terhesség alatt végig jellemző a székrekedés?
Szia nekem ugyanez a gondom. Bocs, hogy válasszal nem tudok élni, de ha megnyugtat nem vagy egyedül. nekem állandóan székrekedésem volt, orvoshoz is jártam, mert vérzett a fenekem, már mindenféle kúppal próbálkoztam. Amióta terhes vagyok, szinte olyan, mintha menne a hasam, pedig még vasat is szedek, ami elvileg jól megfogja az embert. Szóval ez nekem is különös, de hiába híg a székletem, többször nem kell mennem, mint egy vagy kettő. Ez is olyan fura, hogy kétszer megyek egy nap, a terhességem elején pl. volt, hogy 3-4 napig nem volt semmi. lehet, hogy a Gravida teszi, vagy a hormonok, vagy a vas????????
Ha még valaki szól a témához megköszönöm én is.
Remélem azért nem volt hiábavaló a válaszom!
A babának nem gondolnám, hogy baja lenne!!!!!
Jó babavárást!
Szia nekem csak az első pár hétben volt székrekedésem, utána hasmenés a 10.hét környékén, 1.5kg-ot fogytam. Azóta normalizálódott, hol hígabb hol keményebb, de napi 2-3 alkalommal van székletem. Ha sok zöldség gyümit eszel, meg iszol is rendesen akkor ez teljesen normális. Én is kérdeztem az orvost, és csak mosolyogva válaszolt h a székrekedést szeretném inkáb?
20hetes mami
Nekem is folyamatos székrekedésem van. Rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, rostos ételt eszek, de ez sem segít. Olyan, mintha minden, amit lenyelek, egyszerűen felszívódna bennem.
Egy-egy kicsi zsirosabb étel szokott segíteni, pl.: pörkölt, de olykor ez sem. Olyankor a glicerin kúpot szoktam használni. Vény nélkül kapható, ártalmatlan a babára és szinte azonnal hat.
19 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!