Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ilyenek az emberek...

Miért ilyenek az emberek azzal aki foglalkozik a terhességével?

Figyelt kérdés
Az összes barátnőm állandóan rajtam gúnyolódik hogy túl okos vagyok. Pedig én csak lelkes kismami vagyok és érdekel hogy mi történik odabenn. Azon persze nem nevetnek mikor a másik kismama a csapatban kenegeti a "sebes" mellbimbóját, ami előtejes, meg ilyenek.Állandóan én vagyok a poén tárgya, még akkor is ha nekem van igazam. Mit tehetnék velük? Osszam ki az összeset? Vagy ne törődjek velük?
2009. máj. 5. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj velük! Hidd el, arra csak még jobban ugornának. Én is kaptam hasonlót, hogy miért táplálom annyira tudatosan a babám olyantól, aki már 4 hónaposan bébidesszerttel tömte az anyatejes babáját. Át kell lépni rajta, a lényeg a picur!
2009. máj. 5. 14:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért van, mert ha jól sejtem, ők még nem voltak kismamák, így őket ez a téma nem érinti olyan mélyen. Legalábbis én ezt tapasztalom. Ez így is van rendjén valahol, ezekkel a barátnőimmel nem megyek bele mélyen a kismama témába, tudom, nem érdekelné őket. szerencsére vannak a környezeetmben, akik kismamák, vagy nemrég szültek, így velük beszélem meg, ha bármi gondom, kérdésem adódna. Szerintem ne vedd fel, hogy ilyenek! ;)
2009. máj. 5. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkabb dicseretes, hogy torodsz magaddal. Ne foglalkozz veluk, es ha esetleg nagyon nem birod tovabb akkor mondd meg a magadet. Amugy furcsa baratok az ilyenek?!?!
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne törődj velük. Ők is mind kismamák? Szerintem tök jó hogy foglalkozol vele, én is megnézek, elolvasok sok mindent és egyátalán nem bánom. Eljön majd az idő amikor majd Téged fognak kérdezni valami miatt.

Tényleg kár ezen felhúznod magad, tojd le őket, és légy lelkes továbbra is!

Boldog babavárást!

5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Bocs, de ha a barátnőid gúnyt űznek belőled, akkor nem valami jó barátnők.... ha ennyire nem vevők a kismamás mondandódra akkor talán beszélgess velük másról a béke érdekében. Lehet h egy kicsit érzékenyebb is vagy a terhesség miatt, nem? Hány hetes vagy?
2009. máj. 5. 14:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen van kismama is közöttük és ő a legnagyobb kacagó!
2009. máj. 5. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. ha az érdeklődésed nem betegesen lelkes akkor aggodalomra semmi ok. mond meg nyugodtan nekik te ilyen vagy és kész:-)
2009. máj. 5. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Na igen, ha nem viszed túlzásba, akkor nincs baj veled. Én is összeszedem az infokat, mérlegelek és döntök (a párommal). Sokak szerint túlzásba viszem az olvasást, de szerintem sokkal jobb úgy menni pl. szülni, hogy van fogalmam arról, hogy mit jelent a szoptatás, mint úgy, hogy azt sem tudom, hol a mellem... És szerencsére a közeli barátnőim nem nevetnek ki, segítenek. A gyerektelenek, vagy nagyobb gyerekesek szoktak mosolyogni rajtam. Néha.
2009. máj. 5. 15:29
 9/9 anonim ***** válasza:

szia!

Nah, és ha van ilyen típusú kismami , aki szeret mindennek utánanézni , olvasni?:)) Mert én is ilyen vagyok!:)) Első babó, hát honnan tudjam én , hogy mi mit jelent az uh-s papíron , melyik terhességi héten mit tud már a babám...stb. Nekem van (de gondolom Neked is) terhességről szóló A-Zig könyvem , azt is sokat bújom.Próbálom nem "leterhelni" vele a környezetem , de azért egy -két dolgot jólesik mondani, amiről egyrészt elméletileg másrészt tapasztalatból is tudok nyilatkozni :)

1 kismami

2009. máj. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!