Újabb névkérdés: Szófia, Lotti, Violetta?
Van sima Szofi név is, nem kell feltétlen a Szófiát használni! :D
Úgyhogy én a Szofira szavazok! :)
Én a Szófiára szavaznék, számomra nagyon különleges, szép hangzású név. Loren is elég sokra vitte, és szerintem az ő nevét hallva senki sem, vagy legalább is nem sokan asszociáltak arra a konkrét bolgár városra.
A Lotti név semmi komolyságot nem takar, ami gyermekkorban nem is baj, viszont felnőttként elég komolytalannak hathat egy orvos vagy ügyvéd esetében főleg... Nekem mindig az A két Lotti c. könyv jut róla eszembe.
A Violetta meg csak úgy szimplán nem tetszik, cigányosnak tartom. (mondjuk van is egy ilyen nevű távoli ismerősöm, aki történetesen éppen cigány...)
Mind a három nagyon tetszik, én bármelyiket szívesen választanám.
De ő a Ti gyereketek, nem tudom hogy pár tucat idegen ember véleménye mit számít :) Nekem nem számítana.
Szofia lett volna a mi gyermekunk is, ha lanynak szuletik, igy nyilvan nekem is az tetszik, viszont most mar biztosan nem lesz Szofink.
Nem tudom, hogy neked ez mennyire szempont, de 3 evvel ezelott meg jobbrol-balrol fujoltak erre a nevre, nagyitoval is alig-alig lehetett talalni Szofit, az elmult par honapban viszont valahonnan elokerult es erosen kezd terjedni. Forumokon is olvasom, hogy adjak mar tobben a most babatvarok kozul es itt a gyakorin is sokszor elokerul ahhoz kepest, hogy ezelott 2-3 evvel meg szinte senki sem gondolt ra.
Igy sajnos mi biztosan lemondunk rola.
(Tudom, hogy ez nem mindenkinek szempont, de nekem fontos, rossz volt nezni, hogy anno a mi osztalyunkban a lanyok felet a Krisztinak, Timeak es Juditok tettek ki, mindegyikbol volt 3-4 osztalyonkent.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!