Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D-s UH-ra mentetek? Ha igen...

4D-s UH-ra mentetek? Ha igen mikor? Ezt orvos javasolja vagy magunktól is elmehetünk?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
mi nem voltunk:( csak akartunk menni a 24-26.héten magatoktol is mehetsz
2009. máj. 5. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Én úgy olvastam,h a 18 és 22 hét között ajánlatos menni,persze nem törvényszerű utána is mehetsz!Mi még nem voltunk,de majd Debrecenbe fogunk menni!15+2
2009. máj. 5. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy a 20 hét előtt nem érdemes menni.
2009. máj. 5. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a 31. héten voltam és nagyon nagy élmény volt. Természetes, hogy magadtól mehetsz, hiszen a 4D fizetős kategória. Azt is te döntöd el, hogy hova mész. Érdemes több helyet felkeresni, mert az árakban is vannak jelentős eltérések.
2009. máj. 5. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a betöltött 25. hét előtt 1 nappal mentünk 4D UH-ra.Szerintem mindenki mást mond, hogy mikor érdemes menni.22-26. hétig bármikor mehetsz.Persze előtte is és utána mennek a kismamák.Ez emberfüggő.Orvos különösebben nem javasolja.Ez csak olyan mozizás.Jó ha már mocorog a baba, mert akkor élvezetesebb az UH.

2009. máj. 5. 11:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 2. én is Debrecenbe fogok menni csak azt nem tudom mikor menjek még. 13+5 hetes km
2009. máj. 5. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia. Mi voltunk a 12. héten, nagyon nagy élmény volt ficánkolni látni a babát, és hogy mindene megvan, egészséges, most is megyünk a 18. héten, és még egyszer a 26. hét körül. Mi havonta nem fizetünk a dokinak, így ami arra menne most inkább erre költjük. :) Magadtól mehetsz. :)
2009. máj. 5. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nyugodtan elmehetsz már most is. Én a 4D genesis-nél voltam 13 hetesen és nekik is fönn van a honlapjukon, hogy 12-30. hétig javasolt a 4D. Már 13 hetesen is óriási élmény, főleg ha első baba! Fantasztikus volt látni, ahogy a kis pöttöm pózolt!! Természetesen az elejétől fogva egyértelmű volt, hogy megyünk majd akkor is, ha szépen "meghízott", kialakult a fazonja. Mi megyünk most 20 vagy 21 hetesen is és majd olyan 28 hetesen is. Szerintem felesleges hónapokat várnod, hogy láthasd őt és megfosztanod magad ettől az élménytől! Menj el most, meg majd mikor nagyobb lesz!

20 heteske

2009. máj. 5. 12:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi aranyosak vagytok:)
2009. máj. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!