Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mibe öltöztessem a picit...

Mibe öltöztessem a picit hazafelé?

Figyelt kérdés
34 hetes vagyok, és össze kéne állítanom a csomagomat, de nem tudom, hogy milyn kisruhát rakjak a picinek. Első baba lesz, így teljesen tanácstalan vagyok.
2009. máj. 5. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól tartok mi is tanácstalanok vagyunk, mert minden nap más idő van. Ma pl. kifejezetten hideg van, de addigra talán már meleg lesz. Annyi ruhát adj rá, amiben neked már meleged lenne. Kell egy kis sapi (vékonyabb), egy body, egy rugdalózó. Én egy hosszúujjú bodyt adnék rá és egy vékony ujjatlan rugit. Kell egy könnyű pléd is, biztos, ami biztos. Szerintem ennyi, aztán majd kijavítanak. :-)
2009. máj. 5. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem vittem be semmit a babának, hanem apa hozta utánunk. Így is sok csomagom volt. Aztán aznap már meglátod, hogy milyen idő lesz. De májusban mi tavaly az 1 hónapos babát csak 1 szál bodyban altattuk vagy pelusban, olyan dög meleg volt. Szerintem májusban egy rúgdalozó elég, meg egy vékony sapi, ha fúj a szél.
2009. máj. 5. 10:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2009. máj. 6. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!