Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi 1-2 kavet iszom, nem...

Napi 1-2 kavet iszom, nem artok ezzel a babamnak? 3in1-ben kave.

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Az nagyon gyenge, én olvastam egy könyvben, hogy ennyi még belefér. (Ha jól emlékszem napi három GYENGE kávét említett benne, egy szülésznő írta)

Én nem kávézom, de csak azért, mert nem kívánom. Azelőtt napi 1-et én is megittam. Ha kívánnám, most is meginnám. Én is csak Nescaféztam.

Jó egészséget! ;)

2009. máj. 5. 09:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyet szoktam inni, és nem ártasz, ebben szinte nincs kávé. Van aki lefőzött kávéból iszik 1-2-t.

18 hetes km

2009. máj. 5. 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is kávézom, az első gyerekkel is kávéztam, minden rendben volt a vérnyomásommal és a babával is. Ha nem magas a vérnyomásod, akkor szerintem 1-2 kávéval nem ártasz a babának. 11 hetes
2009. máj. 5. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia, gyorsan megnéztem a Nescafé 3in1 tasakját, ezt írja:

Összetevők: cukor,glükózszirup,HIDROGÉNEZETT NÖVÉNYI ZSÍR, azonnal oldódó valódi kávé 11%,tejfehérje, savanyúságot szabályozó anyagok , FIGYELEM: E340ii, E331ii, E450v, E451ii, étkezési só, emulgeálószer (E472e, E471)

Én is imádom a kávét, de amikor megtudtam, hogy babát várok, inkább a rendes főzős kávéra tértem át, sok tejjel, mert ez a rengeteg E nem túl bizalomgerjesztő, nponta 2x meg pláne.

Ez az én véleményem, de persze Te döntesz:)

2009. máj. 5. 09:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Kedves utolsó, jó, hogy írtad ezt a sok E-t. Vajon a sima Nescaféban is van? (ami nem 3in1)
2009. máj. 5. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves Első,

most megnéztem a Jacobs Krönung instant kávém dobozát:

100 % valódi kávéból készült instant kávé. Ez önmagáért beszél.

2009. máj. 5. 09:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is iszom, ki sem nyílik a szemem nélküle :) Persze gondolom ez pszichés is. Nem árt a 3:1, de vegyél Ricore csökkentett koffeintartalmút! Az finom is.

26+5 hetes kismami

2009. máj. 5. 09:43
 8/9 anonim ***** válasza:
én az elso babámnál nem mertem inni semilyen kávét.Ugy lement a vérnyomásom,hogy gyogyszereket kellett rá szednem.Amikor az orvosság sem nagyon segített,azt mondta a doki ,igyak minden nap egy kis vorosbort.Most a 2. babát várom.Mikor megtudtam,elhagytam megint a kávét,amugy napi 3-4 -et ittam forrázottat.Megint lement a vérnyomásom,gyogyszer helyett inkább választottam a napi 1-2 kis csésze gyenge kávét .Azota jo a vérnyomásom.
2009. máj. 5. 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok: köszi a választ! ;-)
2009. máj. 5. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!