A doki honnan tudja megállapítani, hogy hányadik hétben vagyok, ha még az előző szülésem óta nem jött meg, de a teszt pozitívat mutat?
Mert ezek szerint már akár több hetes is lehetek. A lányom még mindig szopizik 2x egy nap, de már csak keveset.
Az a baj, hogy így nem lesz (szerintem) konkrét dátum arra hogy mikor születik majd meg. Pedig azért azt nem rossz tudni, hogy az ember hányadik hétben van éppen.
Szia!
Szerintem is az UH-alapján megtudja mondani, hogy mekkora a babó, illetve mikorra várható.
Gratulálok Neketek:)
Annyi a titka, hogy sokat próbálkoztunk. :)
Köszi a gratulációkat.
Szia!
Egy jó orvos az UH alapján simán megmondja, hogy mennyi idős terhes vagy. Nekem a vérzésem a gyógyszer abbahagyása után össze-vissza volt. + teszt után mentem dokihoz, a utolsó menstruációs kérdésre mondtam neki, hogy régen. UH alapján megállapította mennyi idős terhes vagyok, a kiskönyvbe pedig beírták , hogy UH alapján van a kiírás.
mekkora a tesó? majd írd meg mi volt a dokinál!
gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!