Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jelenik meg a linea...

Mikor jelenik meg a linea negra? Mindenkinek megjelenik?

Figyelt kérdés
17 hetes vagyok, sem a csík nem jelent meg, sem a bimbóudvar nem lett nagyobb. Kinek hogy alakultak ezek a dolgok?
2009. máj. 4. 20:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem két napja mondta a kozmetikusom, hogy milyen jó, hogy csak ilyen halványan látszik a csíkom... Én észre sem vettem, pedig már 35 hetes vagyok. Striáim sincsenek, csak a mellemen, és a bimbóudvarom sem lett nagyobb (na jó, talán egy picit), viszont vagy két árnyalattal sötétebb lett.
2009. máj. 5. 08:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem az előző terhességemnél kb. 30. hét után lett egy nagyon halvány csík, ami gyorsan, észrevétlenül el is múlt. Most 35 hetes vagyok és semmi. A homlokomon viszont alig (de mégis) látható májfolt lett. Remélem ez is úgy múlik majd el, mint a csík az előzőnél.
2009. máj. 5. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!