Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy érzem nem bírom tovább,...

Úgy érzem nem bírom tovább, kismamaként nincs elég lelki erőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a páromnak szeretője van, a kedves hölgy hozta a tudomásomra. Állandóan zaklat pedig a páromat azonnal elküldtem, nem tudok így vele együtt élni. Nyilvánosan alázott egy közösségi portálon. Miután letiltottam a párom falán keresztül irkál. Tudom, hogy ez őt minősíti és nem engem, de úgy érzem nem bírom tovább. Az is elég nagy fájdalom, hogy a bébit egyedül kell felnevelnem. Arra gondoltam elmenekülök innen vagy megölöm magam. Fogytán az erőm és senkire nem számíthatok, csak beszélgetés téren sem. Hogy fajul odáig valaki, hogy ezt csinálja egy várandós nővel? Köszönöm ha valaki válaszol, tudom ez az én problémám. 21hkm
2011. okt. 27. 08:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Merre felé laksz? Nincsenek barátnőid, akivel lelkizhetnél egy kicsit, aki megvigasztaljon?

Családod? szüleid? Testvéred?

Ne csinálj semmi hülyeséget, nem éri meg! Jelentsd fel zaklatásért ezt az idiótát! Akkor majd talán leáll.

Ha pesti vagy, akkor akár találkozhatunk is, ha nincs senkid, én szívesen beszélgetek veled.

írj privit, ha gondolod, csak ne keseredj el!

2011. okt. 27. 10:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Ma kibőgtem magam rendesen. Már ott tart az a nőszemély hogy átkoz a bébivel együtt. Elég lett és töröltem magam arról az oldalról. Most már az is idegesít hogy az idegességtől baja lesz a babának. Beszéltem édesanyámmal, azt mondta költözzek haza én pedig hosszú vívódás után bele mentem. Holnap eljön és segít össze pakolni. Most úgy gondolom így lesz a legjobb, mert ezt egyedül nem élem túl. Barátaim sajnos nem igen vannak, mert mikor elköltöztünk 3 műszakban dolgoztam és nem volt időm ismerkedni, de bízok benne, hogy anya majd segít lelkileg. Nagyon szépen köszönöm nektek a biztatást és az együtt érzést!
2011. okt. 27. 18:40
 13/17 anonim ***** válasza:

A zaklatásról annyit, hogy kérdezz rá rendőrségen. Van ingyenes és anonim vonal is. Ha törvényesen is tudsz ellene tenni, akkor hajrá, ne késlekedj. Ha fenyegetett, még jobb.

Mutasd meg, ki a csaj a gáton! ; )

Amúgy, én is néhány napja úgy éreztem, hogy ez a kismama dolog totál legyengít, de ma láttam ultrahangon, és eléggé megnyugodtam.

Írj privit, örülnék neki! : )

Minden jót kívánok Nektek!

8+1 hkm

2011. nov. 7. 21:11
 14/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Túl éltem a terhességet. Egy hónappal hamarabb jött a világra a kicsi, lyukas szívvel, de nem kell műteni, azt mondták 5 éves koráig össze forr. Refluxos is volt, de az már helyre jött. Rövid volt a köldökzsinór, amit nem vettek észre így természetes úton szültem, majdnem elvéreztem. Már most kiderült, szinte mindenre allergiás. Nem is volt még olyan, hogy ne legyen kiütéses. Minden nap jön valami. Még mindig zaklatnak. Szeptemberben lesz a tárgyalás elhelyezés, láthatás ügyben. 1szer látta eddig a kicsit, mikor bementünk a gyámügyre, ott javasolták, hogy forduljak a bírósághoz. Nem tudom, mennyi esélye van ha nem is látogatja, pedig én fel ajánlottam hogy bármikor megnézheti. Szóval, semmivel nem lett könnyebb az életem. Imádom, szeretem a kicsit, de nem tudom kiélvezni az anyaságot. Gyorsan telik az idő és soha nem fogom tudni behozni az elmaradt pillanatokat. Minden nap stresszben vagyunk, hogy mi lesz, mivel állnak elő megint. Anyagilag is tönkre megyek, hogy mindenből allergén mentes kell.

Júliusban megszült az a nőszemélyzet (állítólag a volt páromé a gyerek) még a kórházból is nekem irkálta a hülyeségeit. Nem normális ez az ember. De a kicsi apja sem. Úgy érzem sosem lesz jobb. De valahogy megpróbálom túl élni a következő 18 évet, ha addig be nem zakkanok teljesen vagy nem kapok agyvérzést. :(

2012. aug. 5. 23:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Jelentsd fel zaklatásért. Nyomtasd ki az üzeneteit és jelentsd fel. Én kérném a teljes jogú felügyeletet is és nem engedném "apukának" a láthatást sem.

Kitartás! Ha gondolod,írhatsz privit, beszélgethetünk!

2012. aug. 6. 10:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia kérdező, azóta mi a helyzet?
2020. okt. 17. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2021. febr. 18. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!