Elhiggyem? 32 hétig azt mondta hogy kislány, ma megkérdeztem hogy akkor biztos, erre mondta igen, aztán ja mégsem mert itt a heréje.
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 17:13
11/14 A kérdező kommentje:
Már én is úgy vagyok vele hogy akkor hiszem el hogy mi ha majd a saját szememmel fogom látni amikor kibújik.
2009. máj. 4. 20:05
12/14 anonim válasza:
Más dolog,ha úgy fekszik a baba,hogy nem látszik.Megint más amikor 30 hétig mond valamit és utána megváltoztatja.Könyörgöm,akkor ,hogy nézi a fejlődési rendellenességeket?????
Az ilyen dokit ott kell hagyni,aki a fütyit a nunitól nem tudja megkülönböztetni.
13/14 anonim válasza:
Szerintem azert nagyon nagy felelosseg egy orvos reszerol hogy kijelentse biztosra a gyermek nemet.Amikor a fiamat szultem volt egy kismama velem egy szobaban,aki egy napot csak sirt ferjevel egyutt,nem mertem megkerdezni az okat,azt hittem maghalt a pici,majd kiderult hogy szules elott par nappal is fiut mondott a doki es kislany lett.Jo hogy az egeszseg alegfontosabb de azert lelkileg megviseli az embert.Nalam latszott 100 szazalekra hogy kislany,mutatta a doki a nagyajkakat,huvelynyilast stb.de azert meg egy 4-re elmegyek.Ha fiu lesz belole akkor a nagyfiam lesz a legboldogabb en meg kiutom a dokit...
14/14 A kérdező kommentje:
Én még reménykedek hogy hátha mégis kislány lesz,de persze az sem baj ha fiú,de ezek után hiába mondta hogy ez biztos én nem igazán hiszem el.
2009. máj. 6. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!