Négy keresztes lett a vizeletem, monuralt-t kaptam rá, mitől lett vajon 4 kereszt, milyen következménye lehet?
Figyelt kérdés
Semmilyen tünetem nem volt még délelőtt (amikor a dokinál voltam), most egy kis fehér folyás. Nem értem, semmit sem vettem észre az egészből... Ja, CNS kúpot is kaptam!2009. máj. 4. 17:07
1/3 anonim válasza:
Nem írtad hány hetes vagy. Ödémásodsz is? Vérnyomásod nem magas? Akkor van probléma, ha a fehérjevizelés ezzel a kettővel párosul. Ha csak önmagában panaszmentesen lett ez a laboreredményed, akkor ne aggódj, inkább örülj hogy kiderült és kezelik. Gondolom kaptál beutalót vizelettenyésztésre is. Mivel panaszmentes vagy, ezek után célszerű nálad gyakrabban nézetni a vizeleted. Még csak annyi, hogy ilyen áleredményt adhat, ha nem közésugaras vizeletet adsz le, ill. ha nem teljesen tiszta a gáttájad mintavételkor. Persze ez csak egy felvetés, biztosan rákérdezett az orvos is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! 30 hetes vagyok, és vizesedik a lábam, de még nem olyan vészesen. Zuhi után pisiltem, tehát tuti tiszta volt minden.. :( Szóval akkor nem örülök, ráadásul legközelebb 2 hét múlva kell mennem. Mindenesetre kiírtam a falra, hogy péntekig (ameddig tart a kúp) meggyógyulok ! :)
2009. máj. 4. 20:22
3/3 anonim válasza:
Én is 30 hetes :-) Jobbulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!